برگر بوقلمون سرشار از ویتامین؛ به سلامتی‌تان اهمیت دهید! /آموزش آشپزی

  • کد خبر : 372917
  • 08 بهمن 1399 - 8:14
برگر بوقلمون سرشار از ویتامین؛ به سلامتی‌تان اهمیت دهید! /آموزش آشپزی

 

 

نیوز: برگر بوقلمون با آویشن یک غذای یونانی‌ست. این غذا به دلیل استفاده از گوشت بوقلمون در ردیف غذا‌های رژیمی قرار می‌گیرد. برگر انواع مختلفی دارد که بر اساس نوع گوشت آن طبقه بندی می‌شود اکثر برگر‌هایی که در سطح شهر و در فست فود‌ها به فروش می‌رسد با استفاده از گوشت گوساله است که دارای چربی می‌باشد، اما معمولا شما در هیچ فست فودی نمیبیند که با گوشت بوقلمون برای شما برگر تهیه کنند.

برگر بوقلمون برای بیماران دیابتی، مبتلایان به پوکی استخوان، بیماران مبتلا به Ciliac و سندرم پیش قاعدگی مفید است. گوشت بوقلمون از دو درجه سفید و قرمز تشکیل شده است.گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژه‌ای که دارد، هنگام طبخ حجم خود را از دست نمی‌دهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از ویتامین‌های A، B۱، B۳، B۶، B۱۲ و املاحی چون: سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار می‌رود.

برگر بوقلمون سرشار از ویتامین؛ به سلامتی‌تان اهمیت دهید! /آموزش آشپزی

در صورتی که نمی‌خواهید دچار بیماری‌های سرطان سینه، پروستات، بیماری MS، آرتروز، افسردگی و اعصاب شوید و ضمنا اسید اوریک، اوره و چربی خونتان بالا نرود، گوشت بوقلمون مصرف کنید. بوقلمون فاقد اوره و اسید اوریک نسبت به گوشت‌های دیگر است. در بوقلمون مقدار زیادی امگا ۳ وجود دارد که باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پائین آورنده کلسترول می‌شود و از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند.

مواد لازم:

برگر بوقلمون سرشار از ویتامین؛ به سلامتی‌تان اهمیت دهید! /آموزش آشپزی

  • گوشت بوقلمون: ۵۷۰ گرم (چرخ کرده، کم چرب)
  • فلفل دلمه‌ای قرمز: یک عدد (کباب شده و پوست و دانه‌های آن جدا گردد و ریز خرد شود)
  • آویشن: ۲ قاشق چاخوری
  • پنیر فتا: نصف فنجان (خرد شده)
  • سیر له شده: ۲ حبه یا پودر سیر: ۱/۲ قاشق چای‌خوری
  • ارگانو خشک: یک قاشق چای‌خوری یا ارگانو تازه: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر پیاز: یک قاشق چای‌خوری
  • فلفل قرمز تند (اختیاری): یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • نان همبرگر: به تعداد لازم

 

طرز تهیه:

۱.

در یک کاسه‌ی بزرگ گوشت چرخ کرده را با فلفل کباب شده، پنیر فتا، سیر، ارگانو، پودر پیاز و فلفل قرمز مخلوط کنید.

۲.

برای طعم دار نمودن برگر مقداری فلفل سیاه به این مواد بیافزاید.

۳.

مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید

۴.

از هر قسمت یک کلوچه یا برگر بسازید.

۵.

برگر‌ها را در تابه‌ای که با مقداری روغن اسپری شده است و بروی حرارت متوسط گرم شده سرخ کنید.

۶.

شما می‌توانید سینی گریل را اندکی چرب کنید و برگر‌ها را گریل کنید (گریل زغالی یا گازی).

۷.

هر طرف برگر‌ها را ۵ دقیقه بپزید طوریکه وسط آن‌ها صورتی رنگ نباشد. (اجازه دهید خوب سرخ شوند).

۸.

در نهایت برگر‌های سرخ شده را داخل نان همبرگر گذاشته و با گوجه و خیار شور و کاهو تزئین کرده و سپس سرو کنید.

 

نکته!!!

  • ارگانو در واقع همان پونه کوهی می‌باشد.
  • به جای پودر پیاز می‌توانید از پیاز رنده شده استفاده کنید فقط توجه داشته باشید که حتما آب پیاز را پس از رنده کردن بگیرید.
  • اگر فکر می‌کنید که طعم آویشن قالب می‌شود مقدار آن را کمتر کنید.
  • بهتر است برای طعم دار کردن این گوشت از آب لیمو ترش استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می‌توانید از پنیر گودا نیز استفاده کنید.

>>>بیشتر بدانید:

برگر بره کبابی با سبزیجات معطر و پنیر

مینی چیزبرگر شکم‌پر؛ ساندویچی جمع‌و‌جور و بدون دردسر

برگر مرغ و قارچ به همراه سس تار تار؛ باب میل بچه ها!

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=372917

برچسب ها

ثبت نظر

-