سس مارینارا خانگی؛ یک سس خوش طعم برای اسپاگتی‌های ایتالیایی!

  • کد خبر : 372615
  • 08 بهمن 1399 - 3:50
سس مارینارا خانگی؛ یک سس خوش طعم برای اسپاگتی‌های ایتالیایی!

 

 

نیوز: سس مارینارا خانگی یک سس چند منظوره است که به آسانی درست می‌شود. این دستورالعمل با گوجه‌هایی با طعم ملایم، پیاز، سیر و ریحان تازه درست می‌شود که با روغن زیتون سس را درست می‌کنند و البته کمی کره هم با آن همراه می‌شود. این سس را می‌توان برای انواع غذا‌ها و بخصوص انواع اسپاگتی استفاده کرد.

امروزه انواع گوجه در کشور ما کشت می‌شود از گوجه فرنگی یا رومی گرفته تا انواع گوجه‌های رنگی و گیلاسی. این خوراکی پرکاربرد پایه بسیاری از سس‌ها مثلا سس پیتزا، مایه ماکارونی و همین سس مارینارا را تشکیل می‌دهد.

سس مارینارا خانگی؛ یک سس خوش طعم برای اسپاگتی‌های ایتالیایی!

همچنین می‌توانید از کنسرو گوجه هم استفاده کنید. این کنسرو‌ها گوجه‌ها را به خوبی حفظ کرده و همراه با آب و بدون پوست ذخیره می‌شوند. معمولا برای سس مارینارا از گوجه سن مارزانو استفاده می‌شود. این گوجه‌های کشیده در همه جا پیدا نمی‌شوند بنابراین می‌توانید از گوجه رومی (گوجه فرنگی) با طعم ملایم و ترشی کم استفاده کنید.

 اگر نگاهی به لیست مواد تشکیل دهنده بیندازید متوجه تعداد کم و مقرون به صرفه بودن آن می‌شوید در عین حال که با وجود عناصر ایتالیایی پی به مبدا آن نیز خواهید برد؛ بنابراین جای روغن زیتون هم دقیقا در همین سس است. یک سس خوش طعم برای اسپاگتی‌های ایتالیایی.

مواد لازم:

  • گوجه: ۸۰۰ گرم (پخته و بدون پوست)
  • کره: ۳ قاشق غذاخوری
  • پیاز زرد: ۱ و ۱/۲ پیمانه خرد شده
  • سیر: ۱۰ حبه رنده شده، ۳ و ۱/۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون فوق بکر: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • ریحان تازه: ۲۰ گرم
  • پنیر پارمزان و ریحان: مقداری برای سرو

سس مارینارا خانگی؛ یک سس خوش طعم برای اسپاگتی‌های ایتالیایی!

طرز تهیه:

۱. گوجه‌های پخته را داخل کاسه‌ای بزرگ ریخته و با دستان‌تان خرد کنید.

۲. قابلمه را روی حرارت متوسط گذاشته و کره را در آن ذوب کنید سپس پیاز ریز شده را به آن افزوده و تفت دهید تا زمانی که نرم شود یعنی حدود ۸ دقیقه.

۳. سیر را هم افزوده و به مدت ۱ دقیقه تفت دهید.

۴. گوجه و روغن زیتون را هم به قابلمه اضافه کنید سپس با نمک و فلفل مزه دار کنید. ریحان تازه را هم به قابلمه اضافه کنید.

سس مارینارا خانگی؛ یک سس خوش طعم برای اسپاگتی‌های ایتالیایی!

۵. قابلمه را به جوش برسانید سپس حرارت را کاهش داده و بگذارید به آرامی قل بخورد تا زمانی که غلیظ شود.

سس مارینارا خانگی؛ یک سس خوش طعم برای اسپاگتی‌های ایتالیایی!

۶. ریحان را با قاشق برداشته سپس سس مارینارا را سرو کنید.

ترفند‌هایی برای سس مارینارای بهتر

  • فقط از سیر تازه استفاده کنید نه سیر ترشی.
  • از گوجه سن مارزنو برای طعمی بهتر استفاده کنید. اگر این گوجه در دسترس شما نیست از گوجه فرنگی استفاده کنید. گوجه فرنگی کشیده است در حالی که گوجه آریا پهن است.
  • حتما از ریحان تازه استفاده کنید؛ ریحان خشک طعم خوبی را به ما نخواهد داد.
  • کره را حذف نکنید، چون مقدار کمی از آن طعمی عالی به سس می‌دهد.
  • برای طعم بیشتر می‌توانید پنیر پارمزان را هم در انتهای پخت به آن اضافه کنید.
  • فلفل قرمز خرد شده را در صورت تمایل به تندی مزه، اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید سس صاف و یکدستی داشته باشید می‌توانید آن را در مخلوط کن ریخته و یا با گوشت کوب برقی، پوره کنید.

نکات مهم!!!

  • می‌توانید مقداری گوشت قرمز یا حتی گوشت بوقلمون چرخ کرده به این دستورالعمل اضافه کنید. در اینصورت ابتدا آن را تفت داده سپس به سس اضافه کنید. اگر گوشت اضافه کردید، چربی آن را به نصف کاهش دهید.
  • سس مارینارا را می‌توان به مدت ۳ ماه فریز کرد. برای اینکار می‌توانید آن را در ظروفی کوچک و به اندازه هر بار استفاده، انتقال دهید سپس فریز کنید. موقع استفاده هم از شب قبل بگذارید در یخچال بماند تا ذوب شود سپس در مایکروفر یا روی گاز گرم کنید.
  • این سس در واقع یک نوعن مایه ماکارونی است بنابراین برای تمام اسپاگتی‌ها و حتی تورتلینی قابل استفاده خواهد بود.
  • این سس را می‌توان با هر نوع پاستا به همراه مقداری پنیر پارمزان و ریحان سرو کرد. سایر موادی که می‌توان با این سس سرو کرد عبارتند از: پارمزان مرغ، پیتزا همراه نان یا نان‌های خشک.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک سه شیر یا Tres Leches

طرز تهیه نان ذرت فوری، بدون فر

طرز تهیه خورشت شش‌انداز بادمجان، مرحله‌به‌مرحله

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=372615

ثبت نظر

-