به گزارش نیوز: یکی از محبوب ترین کیک های خانگی کیک ساده می باشد که با کمترین مواد اولیه می توان این کیک خوشمزه را تهیه کرد. فرض کنید میخواهیم یک کیک تولد عالی درست کنیم، اگر بتوانیم یک کیک ساده و اسفنجی را خوب بپزیم، تقریباً نصفه بیشتر راه را رفتهایم. کلا پایه اکثر کیکهایی که حرفهای درست و تزیین شدهاند، یک کیک ساده اسفنجی است. در ادامه این مطلب با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه کیک ساده اسفنجی:
مواد لازم برای طرز تهیه کیک ساده
تخم مرغ 3عدد
شکر 1پیمانه
آرد گندم 2 پیمانه
وانیل 1ق م
شیر 1/2 پیمانه
بکینگ پودر 2 ق م
روغن مایع 1/2 پیمانه
نمک خیلی کم
طرز تهیه کیک ساده
۱. ابتدا زردهها و سفیده تخممرغها را از هم جدا کنید. سفیدهها را با همزن برقی خوب بزنید تا فرم گرفته، سفید شود تا از ظرف نریزد، سپس آن را در یخچال بگذارید.
۲. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. زردهها را در یک ظرف مناسب با شکر و وانیل خوب هم بزنید تا سفید و کشدار شود. حالا کمکم به آن روغن و شیر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید.
۳. در یک ظرف آرد و بیکینگپودر را با هم مخلوط کرده و دو بار آنها را الک کنید، سپس آن را به مخلوط زرده اضافه کنید. در انتها سفیده را هم به مواد اضافه کنید. مواد را به حالت دورانی هم بزنید. دقت کنید که مواد را در یک جهت هم بزنید تا کیک به خوبی پف کند.
>>>بیشتر بخوانید:
طرز تهیه کیک وانیلی با تکنیک های ژاپنی
۴. برای طرز تهیه کیک ساده مایه کیک را داخل قالب مورد نظرتان که قبلاً چرب کردهاید بریزید و آن را در فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد.
۵. بعدازآنکه کیک آماده شد، آن را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس آن را از قالب درآورید. بعدازآنکه کیک خنک شد، آن را از عرض به دو قسمت تقسیم کنید. روی یک لایه را با خامه بپوشانید، سپس لایه دیگر را روی آن قرار داده و آن را هم با خامه بپوشانید. کیک را با میوه دلخواه، تکههای شکلات و در صورت تمایل شکلات سفید آب شده تزیین کنید.
نکته: تخممرغ و شیر باید به دمای محیط رسیده باشند.