سوپ سفید یک غذای اصلی مقوی و لذیذ؛ سوپ مجلسی/آموزش آشپزی

  • کد خبر : 371289
  • 07 بهمن 1399 - 14:03
سوپ سفید یک غذای اصلی مقوی و لذیذ؛ سوپ مجلسی/آموزش آشپزی

 

 

نیوز: سوپ سفید یا سوپ جو، از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین سوپ‌هاست. این سوپ‌ها معمولا سوپ‌های مجلسی، غلیظ و به اصطلاح پروپیمان هستند. سوپ سفید هم از این قاعده مستثنا نیست. این خوراک می‌تواند به همراه نان به عنوان یک غذای اصلی مقوی و لذیذ سرو شود.

سوپ سفید یک غذای اصلی مقوی و لذیذ؛ سوپ مجلسی/آموزش آشپزی

مواد لازم برای ۴ تا ۶ نفر:

  • جو پرک: ۱۰۰ گرم، خیسانده
  • هویج متوسط: یک عدد، رنده شده
  • کتف مرغ: ۴ تا ۶ عدد، آبپز
  • آب مرغ: ۳ پیمانه
  • کره: ۶۰ گرم
  • آرد سفید: ۳ قاشق غذاخوری
  • شیر: نیم لیتر
  • خامه: ۱۰۰ میلی‌لیتر
  • جعفری ساطوری: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱-

جو را آبکش کرده و همراه یک لیتر آب‌جوش روی شعله ملایم ۱۰ دقیقه بپزید. هویج و آب مرغ را اضافه کرده و پخت سوپ را ۲۰ دقیقه دیگر ادامه دهید تا هویج نرم شود.

۲-

کره را روی شعله متوسط در یک قابلمه کوچک آب کنید. هنگامی که کره شفاف شد، آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. پس از یک دقیقه شیر را اضافه کرده و دائم هم بزنید تا غلیظ شده و سس آماده شود.

۳-

گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و همراه سس سفید به سوپ اضافه کنید. اگر غلظت سوپ زیاد بود، کمی آب‌جوش اضافه کنید. نمک و فلفل سوپ را اندازه کرده و خامه را اضافه کنید. یکی، دو دقیقه قبل از سرو جعفری را اضافه کنید تا نپزد و رنگش عوض نشود.

سوپ سفید یک غذای اصلی مقوی و لذیذ؛ سوپ مجلسی/آموزش آشپزی

نکته!!!

  • به جای آب مرغ از آب گوشت یا سبزیجات هم می‌توانید استفاده کنید.
  •  به جای شیر، سس را با آب مرغ یا گوشت می‌توانید تهیه کنید، طعم سوپ متفاوت می‌شود و اسمش دیگر سوپ سفید نیست.
  •  جو پرک را زیاد نپزید، چون در سوپ له می‌شود.
  •  اگر کمی پیاز را تفت داده و اول کار به سوپ اضافه کنید، سوپ پرمایه‌تر می‌شود.

>>>بیشتر بخوانید:

آموزش تهیه سوپ جوجه و نودل خامه‌ای

سوپ قارچ سفید؛ ساده، اما خوشمزه

افطاری روز بیست‌و‌یکم ماه رمضان؛ سوپ عدس

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=371289

برچسب ها

ثبت نظر

-