هورچاتا؛ نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهایی که آفتاب کلافه تان کرده!

  • کد خبر : 370703
  • 07 بهمن 1399 - 8:40
هورچاتا؛ نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهایی که آفتاب کلافه تان کرده!

 

 

نیوز: هورچاتا یک نوشیدنی مکزیکی خوشمزه و متفاوت برای روز‌های داغی‌ست که آفتاب حسابی کلافه‌تان کرده. این نوشیدنی خیلی راحت درست می‌شود ضمن اینکه بسیار مغذی است و اگر بخواهید یک نوشیدنی متفاوت همراه غذا برای میهمانتان داشته باشید این یکی را امتحان کنید.

هورچاتا؛ نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهایی که آفتاب کلافه تان کرده!

هورچاتا چطور درست می شود

هورچاتا یک نوشیدنی سنتی مکزیکی است که از برنج سفید خیس خورده بدست می‌آید و با دارچین و شکر طعم دار و شیرین می‌شود. برای درست کردن آن همه چیز در مخلوط کن ریخته می‌شود سپس مخلوط بدست آمده در مخلوط کن را از صافی رد کرده و نوشیدنی محبوب شما بدست می‌آید. بعضی از انواع بدون مواد لبنی هستند در حالی که سایرین حاوی شیر و در بعضی موارد هم همراه با مغز‌های خوراکی یا طعم دهنده‌ای مثل وانیل یا نارگیل درست می‌شود. در این مدل سعی شده که از برنج و بادام برای به دست آوردن طعمی بهتر و در عین حال افزایش غنای غذایی آن استفاده شود.

مواد لازم:

  • برنج سفید دانه بلند: ۱ و ۱/۴ پیمانه
  • بادام خرد شده: ۱/۲ پیمانه
  • چوب دارچین: ۲ عدد
  • شکر سفید: ۱/۲ پیمانه یا بیشتر
  • اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
  • شیر کامل: ۲ پیمانه

هورچاتا؛ نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهایی که آفتاب کلافه تان کرده!

طرز تهیه:

۱.

برنج، بادام و دارچین را روی سرعت بالای مخلوط کن، با هم مخلوط کنید. حدود ۳۰ تا ۶۰ ثانیه بگذارید روی سرعت بالا باشد یا تا زمانی که کاملا مخلوط و یکدست شود. اگر بخشی از آن به کف مخلوط کن می‌چسبد، مخلوط کن را خاموش کرده و مواد را از ته آن با چنگال خارج کنید یا مخلوط کن را تکان دهید.

۲.

۲ پیمانه آب، شکر و وانیل به آن اضافه کنید. حدود ۳۰ ثانیه با هم در مخلوط کن، پوره و مخلوط کنید. اگر مخلوط کن شما جا دارد، می‌توانید ۲ پیمانه آب باقیمانده و شیر را اضافه کنید، حالا آن را در ظرفی دردار و بزرگ بریزید تا شیر و آب مخلوط شوند.

۳.

درب آن را گذاشته و به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت بگذارید سرد شود.

۴.

مخلوط را از یک الک ریز رد کنید. آن را در صورت دلخواه با یخ سرو کنید و روی آن را با دارچین پودر شده یا چوب دارچین تزئین کنید.

هورچاتا؛ نوشیدنی متفاوت مکزیکی برای روزهایی که آفتاب کلافه تان کرده!

نکات مهم و ترفند‌ها

  • می‌توانید شیر نارگیل یا هر شیر گیاهی دیگری که دوست دارید جایگزین شیر لبنی کنید مثل شیر بادام.
  • می‌توانید بدون بادام هم نوشیدنی هوراچاتا درست کنید.
  • در مورد نوع برنج اجباری به استفاده از برنج دانه بلند نیست شما می‌توانید هر برنجی که دوست دارید استفاده کنید. مثل انواع برنج‌های معطر.
  • برای نگهداری آن را در یخچال بگذارید و ظر ف نهایتا ۳ روز آن را مصرف کنید.
  • برای جایگزینی شکر می‌توانید از استویا، شیره خرما یا عسل استفاده کنید.

 

>>>بیشتر بخوانید:

این نوشیدنی‌های بهاری را از دست ندهید!

۷ نوشیدنی شبانه برای کاهش وزن

بهترین نوشیدنی های بمبئی در سفر هندوستان

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=370703

برچسب ها

ثبت نظر

-