آش لوبیا ‌سفید؛ یک غذای اصیل ایرانی

  • کد خبر : 370474
  • 07 بهمن 1399 - 4:53

 

 

نیوز-آش لوبیا‌ سفید یکی از آشهای بسیار خوشمزه ایرانی است . آش خاصیت های فراوانی دارد به علت وجود سبزی و حبوبات طبعی گرم دارد و خوردن آن بخصوص در پاییز و زمستان بسیار لذت بخش است .آش لوبیا‌ سفید ایرانی به همراه کشک و رشته اشتهای شما را بسیار باز می کند و حتما از طعم آن لذت خواهید برد.

لوبیا سفید هم که سرشار از مواد معدنی و فواید است و شما غذایی سالم را میل می کنید.

آش لوبیا ‌سفید؛ یک غذای اصیل ایرانی

در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا‌ سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.

مواد لازم:

  • لوبیا سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • سبزی آش خورد شده: ۴۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز)
  • اسفناج درشت خورد شده: ۴۰۰ گرم
  • رشته آشی: ۲۰۰ گرم
  • کشک به مقدار لازم
  • پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم

آش لوبیا ‌سفید؛ یک غذای اصیل ایرانی

طرز تهیه:

۱.

ابتدا لوبیا سفید که از شب قبل خیسش کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن.

۲.

برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز داغ و سیر داغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.

آش لوبیا سفید؛ این غذای اصیل ایرانی

۳.

حالا اجازه بدین تا لوبیا کاملا بپزه.

آش لوبیا ‌سفید؛ یک غذای اصیل ایرانی

۴.

بعد از حدود ۱ تا ۲ ساعت که لوبیا پخت، سبزی آش و اسفناج رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی هم بپزه.

۵.

بعد از حدود سه ربع تا یک ساعت که سبزی هم پخت، رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشته‌ها به هم نچسبن وبعد اجازه میدیم تا رشته‌ها بپزن و حجیم بشن.

آش لوبیا ‌سفید؛ یک غذای اصیل ایرانی

۶.

وقتی آش پخت مجددا کمی سیرداغ و پیازداغ بهش اضافه میکنیم تا آشمون مزه بگیره و بعد به مقدار دلخواه کشک هم میریزیم و میذاریم تا کشک کمی بجوشه.

۷.

دیگه آش خوشمزمون حاضره و میتونیم باز تزیین نعنا داغ، کشک و … سروش کنیم، نوش جان

>>>بیشتر بخوانید:

پنکیک سیب‌زمینی مغزدار با گوشت چرخ کرده (درانیکی)/ آموزش آشپزی

افطاری شب پنجم ماه رمضان؛ ساده‌ترین آش بلغور

بوغدا آشی؛ این غذای محلی استان زنجان

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=370474

برچسب ها

ثبت نظر

-