نیوز-آش لوبیا سفید یکی از آشهای بسیار خوشمزه ایرانی است . آش خاصیت های فراوانی دارد به علت وجود سبزی و حبوبات طبعی گرم دارد و خوردن آن بخصوص در پاییز و زمستان بسیار لذت بخش است .آش لوبیا سفید ایرانی به همراه کشک و رشته اشتهای شما را بسیار باز می کند و حتما از طعم آن لذت خواهید برد.
لوبیا سفید هم که سرشار از مواد معدنی و فواید است و شما غذایی سالم را میل می کنید.
در این مطلب طرز تهیه آش لوبیا سفید رو براتون میذارم که خیلی خوشمزه است و پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنین و از طعمش لذت ببرین.
مواد لازم:
- لوبیا سفید: ۱ و ۱/۲ پیمانه
- سبزی آش خورد شده: ۴۰۰ گرم (تره، جعفری، گشنیز)
- اسفناج درشت خورد شده: ۴۰۰ گرم
- رشته آشی: ۲۰۰ گرم
- کشک به مقدار لازم
- پیاز داغ، نعنا داغ و سیر داغ به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱.
ابتدا لوبیا سفید که از شب قبل خیسش کرده بودیم رو با مقداری آب داخل قابلمه ریخته و در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن.
۲.
برای طعم و بوی بهتر حبوبات هنگام پخت مقداری از پیاز داغ و سیر داغ رو بهشون اضافه میکنیم تا با هم بپزن.
۳.
حالا اجازه بدین تا لوبیا کاملا بپزه.
۴.
بعد از حدود ۱ تا ۲ ساعت که لوبیا پخت، سبزی آش و اسفناج رو هم به مواد اضافه میکنیم و در قابلمه رو میبندیم تا سبزی هم بپزه.
۵.
بعد از حدود سه ربع تا یک ساعت که سبزی هم پخت، رشته رو اضافه میکنیم و آش رو کمی هم میزنیم تا رشتهها به هم نچسبن وبعد اجازه میدیم تا رشتهها بپزن و حجیم بشن.
۶.
وقتی آش پخت مجددا کمی سیرداغ و پیازداغ بهش اضافه میکنیم تا آشمون مزه بگیره و بعد به مقدار دلخواه کشک هم میریزیم و میذاریم تا کشک کمی بجوشه.
۷.
دیگه آش خوشمزمون حاضره و میتونیم باز تزیین نعنا داغ، کشک و … سروش کنیم، نوش جان
>>>بیشتر بخوانید:
پنکیک سیبزمینی مغزدار با گوشت چرخ کرده (درانیکی)/ آموزش آشپزی
افطاری شب پنجم ماه رمضان؛ سادهترین آش بلغور
بوغدا آشی؛ این غذای محلی استان زنجان