این غذای مغذی و پر ویتامین با انواع سسها و یه طرق مختلف تهیه میشود. شیوه معمول درست کردن پاستا به همان روش سنتی خودمان است. چند وقتیست که شیوه نوینی برای پخت پاستا آمده به نام one pot pasta که همان پاستای دم پختی است. در این روش پاستا را اب کش نمی کنیم بلکه با مقداری آب و مواد پخته می شود. در این شیوه مواد مغذی پاستا حفظ میشود و همانند روش آبکشی کردن، دور ریخته نمیشود. همچنین در این روش مزه همه مواد حفظ شده و همه سبزیجات و سایر موادی که به پاستا افزوده میشوند طعم خود را به پاستا میدهند.
افطاری شب ششم ماه مبارک رمضان لذیذ ترین پاستا با سسی بی نظیر
پاستا با سس راتاتوئی یک نمونه از پاستاهای دمپختی که بدون ابکش کردن درست می شود. و بسیار خوش مزه است. شاید فکر کنید که پاستایی که آبکشی نشود خمیر میشود در حالی که این طور نیست بلکه آب زیاد و زیاد بهم زدن باعث می شود که پاستای شما خمیر شود.
چرا پاستا با سس راتاتوئی توصیه می شود؟
به دلایلی به شما پیشنهاد میکنم که این پاستا را درست کنید:
- به اب کمتری نیاز دارید
- به دلیل گیاهی بودن ان
- شما مواد زیادی برا پخت نیاز ندارید
- ویتامین های ان کاملا حفظ میشود
- دارای فیبر و پروتیین است
- روغن بسیار کمی نیاز دارد
- موادی که نیاز دارید در دسترس و ارزان است
- نیم ساعته این پاستا پخته می شود
- مهمتر از همه شما یا خوردن ان طعم ان را هیچ گاه از یاد نخواهید برد
>>>بیشتر بخوانید:
پاستا ریحان؛ سهسوته آماده کنید!
موادی که برای پخت این پاستا لازم است
- پاستا: صد و پنجاه گرم
- کدو: یک عدد متوسط
- بادمجان: نصف متوسط یا یک عدد کوچک
- گوجه: چهار عدد متوسط
- رب گوجه: یک قاشق بزرگ
- پیاز سفید: یک عدد (قرمز یا زرد هر کدام که خواستید)
- فلفل دلمهای: یک عدد
- قارچ: سه عدد خرد شده (در صورت تمایل)
- روغن زیتون:دو قاشق (یا هر روغن گیاهی که دوست داشتید)
- سیر: چهار حبه
- فلفل خرد شده: یک عدد
- نمک: نصف قاشق چایخوری
روش پخت
مرحله اول: ابتدا سبزی ها را خوب شسته ابکش کرده و ساطوری میکنیم خوب خرد میکنیم. کدو را حلقه حلقه کرده و بادمجان را در صورت ضخیم بودن نصف کرده و سپس برش به صورت عرضی می دهیم. فلفل دلمهای را خوب خرد میکنیم. گوجهها را هم یا رنده و یا نگینی خرد میکنیم. به جای گوجه حتی می توانید رب گوجه را بیشتر کنید. یا این یا برعکس که در این صورت رنگ آن روشن میشود. برای استفاده از قارچ هرگز آن را نشویید بلکه با چاقو کمی روی آن را بتراشید و خرد کنید. در صورت تمایل می توانید از قارچ استفاده نکنید.
مرحله دوم: سیر و پیاز را ریز کرده و در تابه ریخته و همراه ۲ قاشق روغن مایع سرخ میکنیم. می توانید از سیر فریز شده هم استفاده کنید.
مرحله سوم: سبزیجات را به پیاز اضافه کنید و مقداری تفت دهید تا کمی نرم شوند. رب گوجه را اضافه کرده و سرخ کنید. بعد دو لیوان سرخالی اب اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید. در صورت سرد بودن شعله را بیشتر کنید تا آب به جوش آید بعد ماکارونی را به آن اضافه کنید. یرای حفظ شکل اولیه لطفا ماکارونی را خرد نکنید.
مرحله چهارم: بگذارید ماکارونی همراه مواد بپزد. نیاز نیست اب زیاد اضافه کنید. اگر خیلی سفت بود آن وقت کمی آب اضافه کنید.ماکارونی را زیاد هم نزنید که له می شود کما اینکه این پاستا در اصل باید کمی نرمتر باشد.
مرحله پنجم: وقتی متوجه شدید مقداری نرم شده شعله را کم کنید و شعله پخش کن بگذارید تا ماکارونی دم بکشد . سرانجام وقتی آب آن کشیده شد، پاستا آماده است. نوووش جااان.
مواردی را که باید توجه کنید
- سبزی را در پاستا زیاد ریز نکنید که له شده و شکل آن در پاستا مشخص نمیشود.
- با استفاده از سبزیجات مناسب خوش طعم ترین پاستا را خواهید داشت.
- می توانید از ادویه های دلخواه استفاده کنید. و استفاده از نمک و فلفل به تنهایی مزه خوبی به آن میدهد.
- هم می توانید از روغن زیتون استفاده کنید و هم این که ازروغن گیاهی غذایی استفاده کنید.
- نیازی نیست که از سرکه بالزامیک استفاده کنید در صورت تمایل می توانید استفاده کنید.
- این پاستا نه خیلی نرم و نه خیلی سسی است، ابتدا که در قابلمه است نرم به نظر میرسد، اما وقتی در بشقاب میرود کاملا ظاهر یک ماکارونی دم کرده آبکشی را دارد همانند آنچه که در تصویر میبینید.
- در مورد روغن میتوانید آن را در صورت دلخواه کمی بیشتر کنید، اما نه زیاد. نیازی به روغن زیاد نداریم زیرا قصد داریم غذایی سالم تهیه کنیم.
- پاستا هر چه تند تر خوش مزه تر است اگر تندی زیاد دوست نداشتید میتوانید فلفل را کمتر کنید. مثلا ۱/۲ قاشق چایخوری که البته من از یک فلفل کامل خشک شده استفاده کردم.