طرز تهیه پاکورای سبزیجات در فر/افطاری شب دوم ماه رمضان

  • کد خبر : 370237
  • 26 فروردین 1400 - 9:26
طرز تهیه پاکورای سبزیجات در فر/افطاری شب دوم ماه رمضان
شامی ایرانی یا پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا  یک میان وعده بی نظیر است که حالتی تقریبا شبیه  کوکو ی خودمان را دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می‌شود به شما آموزش می‌دهیم.

پاکورا به همراه کبه و مرغ سرخ می شود. طعمی بی نظیر دارد. این خوراکی هندی، غذایی ساده و کم هزینه است. می توان گفت که پاکورا میان وعده یا شامی سبک است. بعضی آن را همراه با غذا‌های دیگر همانند مرغ به عنوان بغل بشقابی و یا همراه انواع نان و بعضی هم همراه سس به عنوان غذای اصلی سرو می‌کنند.

پاکورا  تشکیل شده از دو یا چند ماده که معمولا سبزیجات و یا به طور امروزی مرغ است . این مواد در خمیری که از آرد نخودچی درست می شود ریخته شده و یک ترکیب خمیر مانند درست می‌کنند که در روغن سرخ می‌شود. البته می‌توان همانند تصویر زیر تنها به عنوان یک خمیر از آن استفاده کرده و مواد را در آن زده و سرخ کرد.

معروفترین پاکورا، پاکورای پیازی است که با  پیاز درست می شود و پاکورای آلو که همراه با سیب زمینی (آلو!) تهیه می‌شود. پاکورایی که مورد نظر ما ست از نوع پاکورای پیازی است. از آنجایی که این پاکورا تنها از اجزای گیاهی تشکیل شده و با آرد برنج و نخودچی همراه است در واقع یک غذای کاملا گیاهی و بدون گلوتن است.

طرز تهیه پاکورای سبزیجات

مواد مورد نیاز برای پاکورای پیاز

  • پیاز خرد شده: ۱ پیمانه (یا نصف پیمانه پیاز+ نصف پیمانه کلم)
  • فلفل دلمه‌ای نگینی: نصف پیمانه
  • آرد نخودچی: یک سوم پیمانه یا 6 قاشق چای خوری
  • آرد برنج: 4 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: نصف قاشق چایخوری
  • زردچوبه: یک چهارم قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک هشتم قاشق چای خوری
  • نمک: مقدار کمی
  • روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
  • آب: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاکورای سبزیجات

>>>بیشتر بخوانید:

تغذیه در ماه رمضان چگونه باید باشد تا نه تنها برای سلامتی مضر نباشد بلکه مفید هم باشد؟

طرز تهیه پاکورای سبزیجات

مرحله اول: فر را روی حرات 220 قرار دهید تا گرم شود. کف یک سینی متوسط فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. روی آن را با برس روغن زده یا کمی روغن بریزید و روی آن پخش کنید.


مرحله دوم: ظرفی بزرگ را اماده کرده، همه مواد را مخلوط می کنیم سپس آب را به آن اضافه کرده تا خمیری چسبناک شود.


مرحله سوم: مقداری از خمیر را روی سینی ریخته در صورتی که یک دست نبود آن را صاف کنید.


مرحله چهارم: خمیر‌های پاکورا را در حرارت 220 درجه سلسیوس به مدت 20 تا 22 قرار دهید تا زمانی که پخته شده و رنگ آن تیره شود. قبل از این که لبه‌ های شروع به سوختن کند آن‌ها را از فر خارج کنید.


مرحله پنجم: اگر به اندازه کافی برشته نشدند حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.


مرحله ششم: شما می توانید با هر سسی مثل سس کجاپ سرو کنید. نووووش جاان.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=370237
  • نویسنده : نرگس قوامی
  • منبع : loveismytummy

ثبت نظر

-