طرز تهیه شاورما و دستور تهیه سالاد فتوش

  • کد خبر : 37016
  • 15 شهریور 1400 - 14:00
طرز تهیه شاورما و دستور تهیه سالاد فتوش

به گزارش نیوز: شاورما یک غذای عربی یا بهتر بگم لبنانی است؛ این غذا به خاطر وجود ارده بسیار مقوی و سیر کننده ست. شاورما به معنی گرداندن است و در حقیقت این غذا از گوشتی تهیه میشود که به شیوه‌ی سیخ گردانی در فر،بریان و سرخ میشود! نان پیتا، سبزیجات و سس طحینه هم اجزای اصلی و تشکیل دهنده‌ی شاورما هستند.در ادامه با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه شاورما:

شاورما از ورقه‌های نازک گوشت مزه‌دار شده‌ای و آبداری مانند گوشت مرغ، گاو، بز، بره و گاهی بوقلمون است که داخل یک تکه نان لواش یا نان پیتا سرو می‌شود به همراه سبزیجات تازه می توان سرو کرد. این لقمه‌ی لذیذ و سالاد خوشمزه لبنان را می‌توانیم برای مهمانان عید و دورهمی‌های عصر درست کنیم و طعمی به یاد ماندنی در خاطره‌ها بگذاریم.

طرز تهیه شاورما

مواد لازم برای طرز تهیه شاورما

  • ۲ عدد سینه مرغ
  • روغن زیتون یک دوم پیمانه
  • آب پیاز یک دوم پیمانه
  • ماست یک پیمانه
  • آویشن یک قاشق‌ غذاخوری
  • نمک و فلفل به انداره مورد نیاز
  • ۵۰ گرم کره
  • ۱۰۰ گرم ماست پرچرب و غلیظ
  • ۵۰ گرم ارده
  • پودر سیر به مقدار دلخواه
  • ۵ پیمانه آرد سفید
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۲ قاشق غذا خوری شکر
  • یک پیمانه و نیم آب
  • خمیر مایه یک و نیم قاسق غذاخوری

طرز تهیه شاورما و دستور پخت:

۱. در یک کاسه سینه مرغ، آب پیاز، روغن زیتون، ماست، نمک، فلفل و آویشن را خوب مخلوط کنید تا خوب جذب مرغ شوند. بگذارید این مخلوط از ۳ ساعت تا ۱ روز کنار بماند.

۲. بعد از گذشت یک روز مرغ را از یخچال بیرون آورده و با ۵۰ گرم کره داخل یک تابه نسوز تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

۳. برای طرز تهیه شاورما بعد از طلایی شدن سینه مرغ‌ها، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و به صورت خلالی خرد کنید و مجددا با مقدار کمی کره روی حرارت تفت دهید تا کمی سرخ شوند. مرغ‌ها آماده است، حالا نوبت به درست کردن سس شاورما می‌رسد.

طرز تهیه شاورما

۴. برای تهیه سس شاورما ماست غلیظ، پودر سیر و ارده را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را اضافه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ناسی‌ لماک؛ یکی از پرطرفدارترین غذاهای مالزی

۵. برای تهیه نان شاورما آرد سفید، تخم مرغ، خمیر مایه و نمک را با آب مخلوط کرده و با کمک دست خوب ورز دهید تا خمیر، صاف و یک‌دست شود سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر زیاد شود.

۶. بعد از گذشت یک ساعت خمیر را به ۱۵ تا ۲۰ قطعه مساوی تقسیم کنید. خمیرها را به کمک وردنه به صورت نازک باز کنید سپس داخل یک تابه نسوز با حرارت متوسط بپزید. این نان را نان پیتا یا نان عربی می‌نامند.

۷. برای طرز تهیه شاورما بعد از این که تمام مواد آماده شد، به کمک یک قاشق مقداری سینه مرغ خلالی شده را با سس، کاهو و گوجه روی سطح نان بریزید سپس نان را به صورت رولی بپیچید.

طرز تهیه شاورما و دستور تهیه سالاد فتوش:

  • کاهو
  • یک دسته نعنای تازه
  • ۲ عدد خیار
  • یک عدد گوجه فرنگی بزرگ
  • یک عدد فلفل دلمه‌ای
  • یک عدد نان عربی یا لواش

دستور تهیه سالاد فتوش

مواد لازم برای تهیه سس:

  • ۵ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یک چهارم استکان، آب‌ لیمو تازه
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • ۲ قاشق چای‌خوری سماق
  • ۲ قاشق غذاخوری رب انار
لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=37016

ثبت نظر

-