نیوز – شاید کمتر کسی پیدا شود که کباب تابهای ( همان کباب دیگی یا ماهیتابهای) غذای مورد علاقه اش نباشد. کباب تابه ای همان طور که از اسمش پیداست، کباب خوشمزه ای است که در ماهی تابه و بر روی گاز درست می شود. غذایی فوق العاده خوشمزه که بسیار سریع و با گوشت چرخ کرده درست می شود. البته بهتر است این غذا را با گوشت گوسفند چرخکرده درست کنید.
اکثر کباب ها مانند کباب کوبیده ، کباب چنجه و … از رستوران ها وارد خانه ها شده اند اما جالب است بدانید کباب تابه ای از معروف ترین کباب های خانگی است که به خاطر محبوبیت بالایی که دارد از منازل به منوی رستوران ها راه یافت.
مواد لازم:
- گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۱ عدد
- گوجه فرنگی: ۳ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- فلفل سبز: ۳ الی ۴ عدد
- کره: ۳۰ گرم
- زعفران دم کرده: ۲ الی ۳ قاشق
- پودر گلپر: ۱ قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱.
برای تهیه این غذای لذیذ ابتدا پیاز رو با رنده سایز ریز داخل یک کاسه رنده کنین، احتیاجی نیست که آبش رو تخلیه کنین.
۲.
حالا گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و گلپر رو هم به پیاز رنده شده اضافه کنین.
۳.
مواد رو خوب ورز بدین تا منسجم بشن.
>>>بیشتر بخوانید:
گمج کباب؛ لذیذترین غذای شمالی
۴.
حالا مایه کباب رو داخل یه ماهیتابه نچسب پهن کنین حدود ۲ سانت دور تا دور ماهیتابه رو خالی بذارین تا جا برای گذاشتن بقیه مخلفات بمونه.
۵.
سیب زمینی خام رو پوست بکنین و خلالی خرد کنین خلالها نازک نباشن، چون له میشن، ولی خیلی بزرگم نباشن تا راحت بپزن.
۶.
فلفل سبز هارو هم درشت خرد کنین و هسته هاشونو در بیارین. فلفل هارو تست کنین تا تند نباشن، چون گاهی بعضی هاشون خیلی تندن.
۷.
حالا تو فضای خالی دور گوشت اول سیب زمینی هارو پخش کنین و بعد فلفل و گوجههایی که چهار قاچ کردین رو بذارین به مقدار کافی نمک هم روشون بپاشین.
>>>بیشتر بخوانید:
جوجه کبابی شگفت انگیز با سس عالی، طعم و رنگی بیادماندنی
۸.
در نهایت کره رو چند قسمت کنین و روی مواد پخش کنین و زعفران دم کرده رو هم بریزین. اصلا احتیاجی به اضافه کردن آب نیست، چون کباب و گوجهها آب میندازن و همه مواد خیلی راحت میپزن.
۹.
حالا در قابلمه رو ببندین و حرارت رو کاملا ملایم کنین تا مواد آب بندازن و بپزن. بعد از حدود ۱۰ دقیقه مخلوط کباب تابهای مثل تصویر آب انداخته.
۱۰.
حالا اجازه بدین تا برای ۱۵ دقیقه دیگه سیب زمینی و گوشت با حرارت ملایم بپزن و آب کباب هم غلیظ بشه. میتونین بذارین تا کباب آبش رو کاملا بکشه، ولی من معمولا این کباب رو کمی آب دار دوست دارم.
۱۱.
حالا کباب تابهای خوشمزه تون حاضره و همین طور که دیدین نهایتا نیم ساعت برای پخت کار داره … نوش جان
>>>بیشتر بخوانید:
سیب زمینی کبابی سالسا؛ سرشار از فیبر و کم کالری