گرانولای گردو و دارچین، دارای خواص فراوان!

  • کد خبر : 369843
  • 06 بهمن 1399 - 21:35
گرانولای گردو و دارچین، دارای خواص فراوان!

 

 

نیوز – خواص گرانولای گردو و دارچین افزایش سطح انرژی، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع دو،مفید برای پوست، تنظیم فشار خون، تنظیم خواب ،تقویت سیستم ایمنی بدن و منبع غنی فیبر و آنتی اکسیدان، آهن، کلسیم، پتاسیم، ویتامینD  ، ویتامین C، ویتامین A، ویتامین K. است.

گرانولای گردو و دارچین، دارای خواص فراوان!

 چند وقتیه که گرانولای گردو و دارچین خیلی بین ما ایرانی‌ها طرفدار پیدا کرده و چی از این بهتر، چون علاوه بر اینکه میشه گرانولارو خیلی راحت توی خونه درست کرد، یک وعده مصرفش (۵۰ گرم ،۴ قاشق غذا خوری) تا ۱۲ ساعت میتونه انرژیتون رو تامین کنه! یعنی اگه تو رژیم هستین میتونین گرانولا رو جایگزین وعده ناهار کنین و نگران احساس سیری و تامین مواد مغذی مورد نیاز بدن نباشین و طول دو هفته شاهد کاهش سایز و وزن خواهید بود.

مواد لازم:

گرانولای گردو و دارچین، دارای خواص فراوان!

  • جو پرک: ۳ پیمانه
  • گردو: ۱و ۱/۲ الی ۲ پیمانه
  • میوه خشک بر طبق سلیقه: ۱/۲ الی ۱ پیمانه
  • روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
  • نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری
  • عسل: ۱/۴ پیمانه
  • شکر قهوه ای: ۱/۴ پیمانه
  • پودر دارچین: ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

۱. برای تهیه این گرانولای گردو و دارچین خوشمزه کافیه تا داخل یک کاسه بزرگ نمک، عسل و روغن رو خوب با هم مخلوط کنین تا یکنواخت بشن.

گرانولای گردو و دارچین، دارای خواص فراوان!


>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه سس رنچ؛ به همین راحتی!


 

۲. حالا گردو‌ها رو داخل یه کیسه پلاستیکی بریزین و با گوشتکوب بکوبین تا کاملا خرد بشن.

گرانولای گردو و دارچین، دارای خواص فراوان!

۳. بعد گردو خرد شده، جو پرک، شکر قهوه‌ای و دارچین رو داخل یک کاسه دیگه خوب هم بزنین تا به طور یکنواخت مخلوط بشن.

گرانولای گردو و دارچین، دارای خواص فراوان!

۴. حالا مخلوط مواد خشک رو به مخلوط عسل و روغن اضافه کرده خیلی خوب و با دقت هم بزنین تا همه مواد خشک به مخلوط عسلو روغن آغشته بشن.

۵. داخل سینی فر یه کاغذ روغنی بذارین و مواد رو روش به صورت یکنواخت پخش کنین.


>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه قایرمه؛ کنگر سوخاری/ آموزش آشپزی


۶.

حالا سینی رو برای مدت حدود نیم ساعت داخل فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا برشته و طلایی بشن. در طول این مدت ۲ الی ۳ بار سینی رو بیرون بیارین و موادو هم بزنین و باز پخش کنین و داخل فر بذارین تا همه شون به طور یکنواخت طلایی بشن.

۷. از هر نوع میوه‌ای که دوست دارین میتونین برای تهیه‌ی این گرانولا استفاده کنین. حتی میتونین میوه رو حذف کنین. من از برگه زردآلو استفاده کردم و برگه هارو خرد کردم.

گرانولای گردو و دارچین، دارای خواص فراوان!

۸. وقتی گرانولا به اندازه دلخواهتون برشته و تیره شد (ممکنه این زمان بیشتر یا کمتر از نیم ساعت، بسته به نوع فر طول بکشه) از داخل فر درش بیارین و میوه دلخواهتون رو بهش اضافه کرده و خوب هم بزنین.

۹.

حالا گرانولارو از روی کاغذ روغنی بردارین و داخل یه ظرف درباز بذارین تا سرد بشه در طول سرد شدن هم چند بار همشون بزنین تا به هم نچسبن دقت کنین که در ظرف در طول سرد شدن باز باشه تا گرانولا نم نکشه. وقتی گرانولا کاملا سرد شد میتونین داخل یه ظرف دربسته به مدت طولانی ازشون نگه داری کنین.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه ۶ غذای بهاری؛ هم خوشمزه، هم مفید

 

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=369843

برچسب ها

ثبت نظر

-