به گزارش نیوز: کوکو سبزی یکی از آن غذاهای خوشمزه و در عین حال ساده است. کوکوی سبزی یکی از محبوب ترین و پر طرفدارترین کوکوهای ایرانی است. این کوکوی خوشمزه همانطور که از نامش مشخص است از سبزیجات معطر تهیه می شود که در برخی شهرها مثل شهرهای شمالی کشور برای تهیه آن از سبزیجات محلی هم استفاده می شود بهتر است برای تهیه کوکو سبزی از سبزی های تازه استفاده کنید تا هم مزه خوبی داشته باشد و هم آب نندازد.درست کردن این غذا وقت بسیار کمی از شما میگیرد و برای روزهایی که خسته از سر کار بر میگردید و یا خیلی عجله دارید غذای مناسبی است.در ادامه این مطلب با نیوز همراه باشید با آموزش دستور پخت کوکو سبزی خوشمزه:
برای اینکه یک کوکو سبزی خوشمزه داشته باشید باید سبزیهای تازه استفاده کنید. میزان درشتی یا ریزی سبزی در همگن شدن و یا وا نرفتن آن تاثیر دارد.
اگر سبزیها خیلی ریز خرد شوند آب میاندازند و کوکوی شما وا میرود و اگر خیلی درشت شوند کوکو یکدست نشده و بیشتر شبیه به تخم مرغ سرخ شده همراه با سبزی به نظر میرسد. کوکو سبزی بهتر است به صورت داغ سرو شود البته حواستان باشد مثل من دهانتان را نسوزانید!
مواد لازم برای دستور پخت کوکو سبزی
- تره: ۲۰۰ گرم
- جعفری: ۱۵۰ گرم
- شوید: ۵۰ گرم
- شنبلیله: ۲۰ گرم
- کاهو: ۳۰ گرم
- برگ سیر: سه پر
- پیازچه: دو شاخه
- ترخون و مرزه: به میزان کم (اختیاری)
- تخم مرغ: ۵ عدد
- زردچوبه: ۲ قاشق چایخوری
- گردو کمی خرد شده: یک مشت کوچک
- نمک و فلفل: به میزان لازم
- کاری: یک قاشق چایخوری (دلخواه)
- روغن مایع: به اندازه لازم
- زرشک: ۲ قاشق غذاخوری (اختیاری)
دستور پخت کوکو سبزی
۱. همه سبزیها را خرد کنید آنها را نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد کنید. پس از خرد کردن، آنها را در کاسه ریخته و تخم مرغها را به آنها بیفزایید. زردچوبه، نمک و فلفل را هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
۲. روغن را روی حرارت تقریبا زیاد در ماهیتابه روی گاز گرم کنید.
۳. مخلوط را به یکباره در ماهیتابه بریزید. بگذارید به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بماند. چند دقیقه اول باید حرارت زیاد باشد و در ۲ دقیقه آخر درب آن را بگذارید.
>>>بیشتر بخوانید:
کوکوی ذرت ساده و پنیری، کوکوی کشدار و خامهای برای دوستداران ذرت
۴. آن را به آرامی با یک کفگیر لبه نازک، برگردانید یا اینکه آن را ۴ قسمت کرده و برگردانده و بدون درب بگذارید حدود ۳ تا ۵ دقیقه سرخ شود.
۵. حالا کوکو سبزی خوش طعم شما آماده است.
نکات لازم برای دستور پخت کوکو سبزی
- کاهو برای نرم شدن کوکو استفاده میشود تا کوکوی شما خشک و چرم مانند نباشد.
- میزان سبزیها دلخواه است. بعضی افراد همه آنها را به یک اندازه میریزند، اما سبزی مثل شوید در صورت مصرف زیاد باعث ایجاد یک مزه شیرین و شل شدن مواد میشود. همانطور که قبلا گفتیم اصل سبزی این غذا تره است.
- زرشک باید خیسانده شده و سپس آب آن کاملا گرفته شود.
- در صورتی که از سبزی فریزی استفاده میکنید باید آن را یخ زدایی کرده و آب زیادی آن را بگیرید.