طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل

  • کد خبر : 369237
  • 06 بهمن 1399 - 15:07
طرز تهیه پیچاق قیمه؛ غذای سنتی مردم اردبیل

 

پیچاق قیمه

قیمه از خورش‌های ایرانی است که فقط یک دستور پخت دارد و با اینکه در شهرهای مختلف آن را به شکل قیمه نثار، قیمه نخود، پیچاق قیمه، قیمه آذری و… تهیه می‌کنند، اما قیمه اصلی همان خورشی است که از لپه، گوشت، لیموعمانی و البته خلال‌های سیب‌زمینی تشکیل‌شده است، بنابراین نباید در دستور تهیه آن تغییری داد.

خورش بادام اردبیلی یا خورش پیچاق قیمه یکی از خورش‌های ایرانی و غذای سنتی و محلی مردم شهر اردبیل است که مواد تشکیل دهنده آن شامل گوشت، خلال بادام، تخم مرغ و ادویه‌های مختلف است. در ادامه آموزش پخت این خورش خوشمزه را برای شما آماده کرده ایم.

پیچاق قیمه

مواد لازم برای پیچاق قیمه:

  • گوشت قیمه‌ای: ۵۰۰ گرم
  • خلال بادام: ۱۵۰ گرم
  • پیاز داغ: ۱ پیمانه
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده: ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
  • آبغوره: نصف پیمانه
  • روغن یا کره: به میزان لازم

>>>مطالب مرتبط:

خورشت باقلا قاتق؛ از خوشمزه‌های رشت هستند

خورشت گوجه فرنگی؛ دستور پخت ساده وآسان!

خورشت ترشه واش؛ غذای خوش طعم گیلانی

طرز تهیه پیچاق قیمه:

 


مرحله۱.

پیاز‌ها را خلالی کنید و با کمی کره تفت بدهید تا طلایی شوند، سپس گوشت‌ها را اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدهید تا آب گوشت کشیده شود.

 


مرحله۲.

مقداری ادویه و رب اضافه کنید و دوباره تفت بدهید و مقداری آب اضافه کنید و اجازه بدهید گوشت‌ها بپزند.

 


مرحله۳.

خلال بادام را حدود دو ساعت در آب خیس کرده و آبکشی کنید و در کمی کره تفت بدهید و به همراه زعفران به گوشت‌های پخته شده اضافه کنید.

 


مرحله۴.

وقتی میزان آب خورش به اندازه دلخواه رسید طعم آن را بچشید و ادویه و نمک، آبغوره و ادویه آن را باب میلتان اضافه کنید و اجاه بدهید جا بیفتد.

 


مرحله۵.

پس از آن تخم مرغ‌ها را تک تک روی خورش می‌شکنیم و کمی زعفران روی زرده‌ها بپاشید و سپس در ظرف را ببندید تا تخم مرغ‌ها بسته شوند و در پایان در ظرف بکشید و با پیاز داغ تزیین کنید و نوش جان کنید.

 


نکاتی برای تهیه پیچاق قیمه:

  • می‌توانید تخم مرغ‌ها را نیمرو کرده و موقع سرو روی خورش قرار بدهید.
  • بیشتر رنگ این غذا از زعفران است، بهتر است رب گوجه فرنگی را حذف کنید و به جای آن زعفران استفاده کنید.

وب‌سایت بیتوته

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=369237

برچسب ها

ثبت نظر

-