طرز تهیه بیسکوییت شکری/ ساده و خوشمزه

  • کد خبر : 368448
  • 30 تیر 1400 - 12:36
طرز تهیه بیسکوییت شکری/ ساده و خوشمزه

نیوز: بیسکوییت ها در طعم های مختلف و با دستور های متفاوت پخته میشن. بیسکوییت‌ها جزو اون دسته از شیرینی‌هایی هستند که خیلی طرفدار دارند، چون هم مقدار زیادی از اون‌ها رو میشه به راحتی درست کرد و هم برای مدت زیادی موندگاری دارن و میتونیم اون هارو برای مدت طولانی در دمای اتاق نگهداری کنیم و احتیاجی هم نداره که داخل یخچال بذاریمشون از طرفی خیلی لذیذ و خوش طعم هم هستن و، چون خونگین یه جورایی خیالمون بابت سلامت مواد اولیه شون جمعه، در این مطلب هم طرز تهیه بیسکوییت شکری، ساده و خوشمزه رو براتون میذارم تا درستش کنین و ازش لذت ببرین.

مواد لازم برای تهیه بیسکوییت شکری

  • آرد سفید: ۳ پیمانه
  • شکر: ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • نمک: ۱/۴ قاشق چایخوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
  • کره: ۱ پیمانه

طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!

طرز تهیه بیسکوییت شکری

۱. برای تهیه این بیسکوییت ترد و خوشمزه اول باید کره‌ای که به دمای اتاق رسیده رو با شکر با هم زن بزنین تا خوب به خورد هم برن و یه مخلوط یکنواخت بدست بیاد.

طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!

۲. حالا تخم مرغی که دارین رو اضافه کنین و باز با همزن بزنین تا خوب با هم مخلوط بشن.

طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!

۳. داخل یه کاسه دیگه مواد خشک یعنی آرد، نمک و بیکینگ پودر رو با هم الک کنین.

آرد ونمک بکینگ پودر

۴. حالا مخلوط آرد رو کم کم به مخلوط کره اضافه کنین و همزمان به زدن ادامه بدین تا کل مخلوط آرد اضافه بشه.

مخلوط آرد

۵. به زدن ادامه بدین تا به یک ترکیب شبیه خرده نون مثل تصویر زیر برسین.

طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!

۶. بعد با فشار دست ترکیب رو به شکل خمیر دربیارین و داخل یه کیسه بذارین و برای ۲ ساعت داخل یخچال بذارین تا استراحت کنه بهتره خمیر رو به ۲ الی ۳ تکه تقسیم کنین و بعدا داخل یخچال بذارین که بعدا پهن کردنش براتون آسون‌تر باشه.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه بیسکوییت کره ای با ماسوره/ بیسکوییت انگشتی

خمیر

۷. حالا سطحی که میخواین خمیر رو روش پهن کنین کاملا آرد بپاشین تا خمیر به سطح نچسبه.

طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!

۸. خمیر رو به ضخامت تقریبا نیم میلیمتر با وردنه پهن کنین.

از کردن خمیر با وردنه

۹. حالا خمیر رو با استفاده از قالب‌های بیسکوییت به شکل دلخواه برش بدین.

قالب زدن خمیر

۱۰. خمیر‌های برش زده رو روی کاغذ روغنی با فاصله بچینین و بعد برای مدت تقریبا ۱۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردین بذارین تا بپزن و گوشه هاشون شروع به طلایی شدن کنه.

طرز تهیه بیسکوییت شکری؛ این خوشمزه های پر طرفدار!

۱۱. بعد از اینکه بیسکوییت هارو از فر در آوردین هنوز نرم هستن، ولی اصلا نگران نباشین و بذارین تا کاملا سرد بشن اونوقت کاملا ترد میشن … نوش جان.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=368448

ثبت نظر

-