طرز تهیه کره پسته؛ انرژی زا سالم و قوی

  • کد خبر : 368001
  • 06 تیر 1400 - 14:08
طرز تهیه کره پسته؛ انرژی زا سالم و قوی

نیوز: کره پسته نیز همانند خود پسته خواص فراوانی دارد که می تواند بعنوان یک انرژی زا سالم و قوی استفاده شود.کره پسته جزو خوراکی های است که به راحتی می شود تهیه کرد.طرز تهیه کره پسته از ماحصل آسیاب کردن پسته خام یا بوداده به همراه شکر و برخی طعم دهنده‌ها همانند وانیل و هل بدست می‌آید. برای بدست آوردن کره پسته کِرمی و صاف بعلاوه موادی که ذکر شد از مکمل‌های دیگری همانند لِسیتین و روغن قنادی (shortening) نیز استفاده می‌شود. معمولا این مواد در فروشگاه‌های لوزام قنادی موجود است.

کره پسته انرژی زا سالم و قوی

>>>بیشتر بخوانید:

بهترین روش خشک کردن پسته تازه در کوتاه ترین زمان

اصطلاح کره به این محصول به این دلیل اطلاق می‌شود، زیرا در طی فرایند تولید، روغن پسته از آن جدا نمی‌شود و چربی محصول کاملا در آن باقی می‌مانند و باعث خمیری شدن آن می‌شود.

مواد لازم:

  • لسیتین مایع سویا: ۱۰ گرم
  • شکر: ۴۰۰ گرم
  • پسته بوداده: ۳۲۰ گرم
  • پودر شیر خشک: ۱۲۰ گرم
  • نمک: ۱۰ گرم
  • روغن قنادی: ۲۵۰ گرم

طرز تهیه:

۱٫ در ابتدای آموزش این دستور باید به این نکات توجه داشته باشید؛ که برای تهیه کره پسته کرمی و صاف از مکمل‌های لِسیتین سویا و روغن قنادی استفاده می‌شود. لسیتین در صنایع غذایی یک امولسیون یا همان روان‌کننده است که در صنعت شیرینی و شکلات‌سازی کاربرد فراوانی دارد. روغن قنادی، شورتنینگ یا واژه مصوب فارسی آن چربمایه یک نوع روغن نرم و نیمه جامد است که از دانه‌های روغن تهیه می‌شود و در شیرینی‌پزی کاربردی همانند کره دارد. اگر دسترسی به این مواد ندارید می‌توانید لسیتین را حذف و بجای روغن قنادی از کره استفاده کنید.

طرز تهیه کره پسته کرمی

۲٫ تمامی مواد خشک را در مخلوط کن یا آسیاب بریزید تا کاملا پودر شوند. هنگامی که تمام مواد آسیاب شد و دانه درشتی در آن‌ها وجود نداشت مخلوط کن را خاموش کنید. از همزدن بیش از حد این مواد پرهیز کنید.

۳٫ روغن قنادی و لِسیتین را درون ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید این مواد با حرارت کم کاملا ذوب شوند. در هنگام حرارت دیدن، آن‌ها را هم بزنید تا به نقطه مورد نظر برسد. اگر از کره استفاده می‌کنید می‌بایست ۲۵۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده در تابه‌ای مناسب با حرارت بسیار کم آب کنید.

۴٫ مواد مایع را درون همزن بریزید و با درجه آهسته شروع به همزدن کنید. سپس مواد خشک آسیاب شده را آهسته آهسته بیافزائید تا تمام شود. مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه به همزدن با سرعت متوسط بپردازید. سپس دور ظرف را تمیز کنید و دوباره به همزدن ادامه دهید. دستیابی به کره پسته صاف و کرمی نیازمند صبر و کمی حوصله است، پس تا اتمام کار و رسیدن به بافت دلخواه باید به همزدن ادامه دهید. در هر هنگامی که احساس کردید بافت مورد نطر کره دلخواه شما است، هم زدن را متوقف کنید. ممکن است تهیه کره پسته کاملا کرمی و صاف چند ساعت زمان ببرد.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=368001

ثبت نظر

-