املت ذرت یکی از هزاران مدل املتی می باشد که می توان گفت بسیار سالم و مقوی است مخصوصا این روزها توی ماه رمضان واسه سحر یا افطار بسیار راحت درست می شود و با کمترین مواد موجود میتوان آن را پخت و از خوردن آن لذت برد. این غذا بسیار پرانرژیاست مخصوصا برای کودکان و نوجوانان بسیار عالی است.در این مطلب طرز تهیه املت ذرت را برای شما فراهم کرده ایم.
آنچه که برای پخت این املت مورد نیاز است:
- تخم مرغ : 2 عدد
- ذرت مکزیکی : 1 لیوان
- روغن مایع : 2 الی 3 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم
- ادویه ی چاشنی پیتزا : برای تزیین روی املت
- گوجه گیلاسی و کلم بروکلی و یا(سبزیجات دلخواه) : به مقدار دلخواه
>>>بیشتر بخوانید:
املت اسفناج بهترین املت برای بدن
طرز تهیه املت ذرت
مرحله اول:
کمی روغن داخل ماهیتابه بریزیدو ذرت ها را تفت میدیم. ذرت را زیاد سرخ نکنید.درحدی تفت دهید که کمی نرم شود.
مرحله دوم:
تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته و خوب هم بزنید و به ذرت اضافه کنید.
مرحله سوم:
نمک و فلفل را هم اضافه کنید( لازم به ذکراست که مقدار فلفل بسته به ذائقه میشه کم و زیاد کرد).
مرحله چهارم:
در این مرحله هم زدن را بخوبی ادامه دهید تا این که مخلوطی یکدست به دست آورید.
مرحله پنجم:
املت آماده است در ظرفی که باید داخل سفره چیده شود بریزید و یه سلیقه خودتان تزیین کنید ما این جا از گوجه و کلم بروکلی استفاده کرده ایم. و پودر چاشنی پیتزا رو میریزیم روی املت تا طعم و عطر بهتری به خود بگیرد.
مرحله ششم:
املت ما آماده است میتواننید با نان و سبزی و یک کاسه ترشی خوشمزه سرو کنید. نوووش جاان.