دستور پخت املت ذرت؛ افطاری شب چهاردهم ماه رمضان

  • کد خبر : 367547
  • 07 اردیبهشت 1400 - 9:56
دستور پخت املت ذرت؛ افطاری شب چهاردهم ماه رمضان

املت ذرت یکی از هزاران مدل املتی می باشد که می توان گفت بسیار سالم و مقوی است مخصوصا این روزها توی ماه رمضان واسه سحر یا افطار بسیار راحت درست می شود و با کمترین مواد موجود میتوان آن را پخت و از خوردن آن لذت برد. این غذا بسیار پرانرژیاست مخصوصا برای کودکان و نوجوانان بسیار عالی است.در این مطلب طرز تهیه املت ذرت را برای شما فراهم کرده ایم.

آنچه که برای پخت این املت مورد نیاز است:

  • تخم مرغ : 2 عدد
  • ذرت مکزیکی : 1 لیوان
  • روغن مایع : 2 الی 3 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل قرمز : به مقدار لازم
  • ادویه ی چاشنی پیتزا : برای تزیین روی املت
  • گوجه گیلاسی و کلم بروکلی و یا(سبزیجات دلخواه) : به مقدار دلخواه

>>>بیشتر بخوانید:

املت اسفناج بهترین املت برای بدن

 طرز تهیه املت ذرت

مرحله اول:

کمی روغن داخل ماهیتابه بریزیدو ذرت ها را تفت میدیم. ذرت را زیاد سرخ نکنید.درحدی تفت دهید که کمی نرم شود.


مرحله دوم:

تخم مرغ ها را داخل ظرفی شکسته و خوب هم بزنید و به ذرت اضافه کنید.


مرحله سوم:

نمک و فلفل را هم اضافه کنید( لازم به ذکراست که مقدار فلفل بسته به ذائقه میشه کم و زیاد کرد).


طرز تهیه املت ذرت

مرحله چهارم:

در این مرحله هم زدن را بخوبی ادامه دهید تا این که مخلوطی یکدست به دست آورید.


مرحله پنجم:

املت آماده است در ظرفی که باید داخل سفره چیده شود بریزید و یه سلیقه خودتان تزیین کنید ما این جا از گوجه و کلم بروکلی استفاده کرده ایم. و  پودر چاشنی پیتزا رو میریزیم روی املت تا طعم و عطر بهتری به خود بگیرد.


مرحله ششم:

املت ما آماده است میتواننید با نان و سبزی و یک کاسه ترشی خوشمزه سرو کنید. نوووش جاان.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367547
  • نویسنده : نرگس قوامی

ثبت نظر

-