طرز تهیه کمپیر؛ پیش غذای لذیذ

  • کد خبر : 367476
  • 31 تیر 1400 - 10:39
طرز تهیه کمپیر؛ پیش غذای لذیذ

به گزارش نیوز:  کمپیر یکی از غذاهای پر کالری و مقوی کشور ترکیه است مضرات فست فود را ندارد و بسیار خوشمزه است و در کمتر از یک ساعت آماده می شود. شاید پس از تهیه سیب زمینی سرخ کرده با پوست و پنیر و ژامبون این پیش غذای لذیذ، آن را در فهرست محبوب‌ترین غذاهایتان قرار دهید. در این مطلب طرز تهیه کمپیر را به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه همراه باشید.

مواد لازم برای طرز تهیه کمپیر

  • سیب زمینی متوسط: ۶ عددسیب زمینی سرخ کرده با پوست
  • روغن زیتون
  • روغن کانولا
  • نمک و فلفل
  • ژامبون:۶ برش نازک
  • پنیر رنده شده چدار:۱۵۰ گرم
  • خامه ترش:نصف پیمانه
  • پیازچه:ریز خرد شود

طرز-تهیه-کمپیر

طرز تهیه کمپیر

۱٫ ابتدا سیب زمینی ها را خوب بشویید و آن ها را با هر روشی که دوست دارید (فر یا مایکروویو) بپزید. اگر می خواهید با فر بپزید روی سیب زمینی ها را روغن زیتون بمالید و آن ها را درون فر به مدت یک ساعت با حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت قرار دهید تا درون آن ها خوب پخته شود و اگر از مایکروویو استفاده می کنید روی آن ها را روغن زیتون بمالید وهر سیب زمینی را روی حداکثر حرارت به مدت ۵ دقیقه بپزید.

۲٫ همزمان با پختن سیب زمینی ها، قطعات ژامبون را درون یک تابه با مقداری روغن، روی حرارت متوسط به مدت ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که ترد شوند حرارت دهید. با استفاده از دستمال خشک کن آشپزخانه روغن های اضافی ژامبون را بگیرید، سپس آن ها را خرد کنید.

۳٫ سیب زمینی ها را از درون فر خارج کرده و بگذارید به اندازه کافی خنک شوند، سپس آن ها را از درازا به دو قسمت تقسیم کنید و با استفاده از قاشق درونشان را تا نیم سانتی متر مانده به پوست خارج کنید.

طرز-تهیه-کمپیر

>>>بیشتر بخوانید:

آموزش تهیه بروشتای سیب زمینی تنوری با سبزیجات رنگی

۴٫ درجه فر را تا ۴۵۰ درجه فارنهایت افزایش داده و بیرون و درون سیب زمینی ها را روغن کانولا بمالید و و به مقدار لازم روی آن ها نمک بپاشید وهر طرف آن ها را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر حرارت دهید سپس آن ها را از فر خارج کرده و بگذارید کمی خنک شوند.

۵٫ سیب زمینی ها را روی شبکه سیمی فر قرارداده و درون آن ها را فلفل و پنیر چدار و ژامبون سرخ کرده بریزید و آن ها را ۲ دقیقه دیگر یا تا زمانی که پنیر آن ها ذوب شود حرارت دهید.

۶٫ سیب زمینی ها را از فر خارج کرده و آن ها را درون ظرفی که از قبل آماده کرده اید قرار داده و روی هر کدام از آن ها، مقداری خامه ترش بریزید سپس روی خامه ها را به عنوان لایه آخر، مقداری پیازچه قرار دهید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367476

ثبت نظر

-