اگ ناگ
نیوز – الی کاک اشکیانی: سالها طول کشید تا توانستم بهترین طرز تهیهی اگ ناگ (eggnog یا همان معجون تخم مرغ) که یک نوشیدنی کانادایی است را بدست بیاورم. ولی حالا هر فردی ک به من میرسد، میپرسد این معجون خوشمزه را چطور درست کردی و یا ازکجا خریدی. من بخاطر سلامت و بی زیان بودن آن، اگ ناگ درست میکنم.
درست کردن اگ ناگ اندکی زحمت داشته ولی ارزش نتیجه را دارد و بعد از خوردن آن، دیگر هیچوقت این معجون را از بیرون نخواهید خرید. زمان تهیه ی اگ ناگ، ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن، ۸ دقیقه است. معجون تخم مرغ، پس ز ۶ ساعت و ۲۸ دقیقها، آمادهی سرو خواهد بود. با ما همراه باشید تا طرز تهیهی این اگ ناگ خوشمزهرا بیاموزید.
مواد لازم برای تهیه اگ ناگ:
- شیر: ۴ پیمانه
- وانیل تازه: ½ قاشق چای خوری
- میخک کامل: ۵ دانه
- دارچین: ۱ قاشق چای خوری
- زرده تخم مرغ: ۱۲ عدد
- شکر: ۱ ½ پیمانه
- خامه کم کالری: ۴ پیمانه
- عصاره وانیل: ۲ قاشق چای خوری
- جوزهندی: ½ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
۱٫برای تهیهی اگ ناگ، اول شیر و میخک را به همراه نصف قاشق چای خوری وانیل تازه و دارچین، در یک ماهی تابه که از پیش، داغ کردهاید، میریزیم. سپس به مدت پنج دقیقه فرصت میدهیم تا مخلوط با شیر به آرامی جوش بیاید.
۲٫حال در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها و شکر را میریزیم و آنقدر هم میزنیم تا پفکی شود. سپس مخلوط شیر را به آرامی داخل تخم مرغها ریخته و همان طور که آن را میریزیم، هم میزنیم تا کاملا ترکیب شود. سپس ترکیب را روی شعلهی کم، به مدت سه دقیقه قرار دهید تا کاملا بپزد و غلیظ شود.
۳٫ مراقب باشید این مواد، جوش نیایند و قل نزنند. اکنون دانههای درسته میخک را از داخل آن در بیاورید و اجازه دهید یک ساعت بماند تا سرد شود.
۴٫حال خامه و دو قاشق عصاره وانیل و جوز را در آن مخلوط کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در یخچال بماند تا آمادهی خوردن شود.
نوش جان
>>>بیشتر بخوانید:
طرز تهیه فرنی انبه؛ طعمی منحصر به فرد
طرز تهیه تخم مرغ آب پز بدون پوست؛ پوچد اگ!
طرز تهیه ماست ایسلندی خانگی