طرز تهیه پوره لوبیا سفید؛ یک مکمل برای گیاه خواران

  • کد خبر : 367445
  • 08 تیر 1400 - 9:34
طرز تهیه پوره لوبیا سفید؛ یک مکمل برای گیاه خواران

نیوز: پوره لوبیاسفید و پیازچه غذایی ساده، مناسب گیاه خواران و کم هزینه که می توانید در مهمانی ها بعنوان مکمل سرو کنید.لوبیا سفید از حبوبات بسیار مفید می باشد. برای قرار دادن آن در رژیم غذائی هفتگی، می توان پوره آن را تهیه کرد که هم خوشمزه است و هم می توان از خواص آن بهره برد از فواید پوره ها می‌توان به بهتر شدن عملکرد دستگاه گوارش، محافظت از کبد و پوست و رفع سوختگی‌های پوستی اشاره کرد . ما در این مطلب طرز تهیه پوره لوبیا سفید را برای شما عزیزان قرار داده ایم.

پوره لوبیا سفید و پیازچه

>>>بیشتر بخوانید:

پوره عدس قرمز؛ هم رنگش عالیه هم طعمش!

مواد لازم برای پوره لوبیاسفید و پیازچه

  • آب: ۵۰ میلی لیتر
  • کنسرو لوبیا سفید: ۸۰۰ گرم
  • سیر: ۲حبه
  • پیازچه: ۱ دسته
  • روغن زیتون: ۲ قاشق سوپ خوری
  • جعفری: کمی

طرز تهیه پوره لوبیاسفید و پیازچه

۱٫ سیر و پیازچه را ریز خرد کنید (به جای پیازچه می توانید از یک پیاز کوچک استفاده کنید).

۲٫ روغن زیتون را در تابه ای گود گرم کنید و پیازچه خردشده را درون آن بریزید.

۳٫ آنها را برای ۵ دقیقه روی شعله کم تفت دهید، سپس حبه های سیر له شده را اضافه کنید تا بوی آنها بلند شود.

پوره لوبیا سفید

۴٫ کنسروها را آبکشی کنید. اگر کنسرو لوبیا در دسترستان نیست خودتان در منزل لوبیا سفید را بپزید؛ در اینصورت زمان پخت این پوره نسبتا طولانی خواهد شد. توجه کنید که منظور از ۸۰۰ گرم دو قوطی ۴۰۰ گرمی است؛ مقدار لوبیای خامی که باید بگذارید بپزد حدود ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم است.

۵٫ لوبیاهای پخته و آبکش شده را در تابه بریزید و با اضافه کردن کمی عصاره یا آب آنها را با گوشتکوب برقی یا دستی پوره کنید.

۶٫ جعفری را با مقدار کافی ادویه هم بزنید و به مواد اضافه کنید. آماده است. این غذا با ماهی سفید کبابی عالی می شود.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367445

ثبت نظر

-