طرز تهیه پوره عدس قرمز سالم و مقوی

  • کد خبر : 367405
  • 07 شهریور 1400 - 9:55
طرز تهیه پوره عدس قرمز سالم و مقوی

برابه گزارش نیوز: عدس قرمز که در زبان هندی با نام ماسور دال و در بین ایرانیان با نام دال عدس نیز شهرت دارد، در کشور هندوستان از محبوبیت بسیار زیادی برخوردار است.به خاطر فواید فراوان‌اش برای سلامتی در تهیه‌ی غذاهای بسیار به کار می‌رود. پوره ی عدس قرمز معمولا با چیپس برای پیش غذا سرو میشود، اما به دلیل سالم و مقوی بودن میتواند یک شام کامل برای همه باشد. همچنین برای کودکان نیز این پوره یک غذای مناسب است.پوره عدس قرمز یک پیش غذای مناسب است. در ادامه این مطلب با نیوز همراه باشید برایآموزش طرزتهیه پوره عدس قرمز:

طرز تهیه پوره عدس قرمز

مواد لازم برای طرزتهیه پوره عدس قرمز

  • عدس قرمز: ۲ لیوان
  • پودر تخم گشنیز: یک قاشق مرباخوری
  • گشنیز تازه خرد شده: یک قاشق سوپخوری
  • سرکه: یک قاشق سوپخوری
  • آب مرغ بدون چربی: یک لیتر
  • تره فرنگی: ۳ عدد
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • نعنای تازه خرد شده: ۲ قاشق سوپخوری
  • جعفری (برای تزئین): به مقدار لازم
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

طرزتهیه پوره عدس قرمز

۱٫ عدس ها را در یک قابلمه بریزید و تره فرنگی، پودر تخم گشنیز، گشنیز تازه، نعنا، سرکه و آب مرغ را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن، باید به مدت ۴۰-۳۰ دقیقه روی حرارت ملایم نیم جوش بماند تا عدس ها پخته و آب آن کشیده شود.

طرز تهیه پوره عدس قرمز

۲٫ سپس فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. پس از آن به مواد آماده شده، نمک و فلفل اضافه کنید و به طور کامل مخلوط کنید.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه خوراک قفقازی؛ بسیار خوشمزه و مقوی

۳٫ برای طرزتهیه پوره عدس قرمز سپس آنها را در چهار ظرف کوچک که از قبل چرب شده بریزید. وسط آنها را خالی کنید و یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف فویل آلومینیوم بکشید.

۴٫ به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه در فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذاریم تا وقتی که تخم مرغ سفت شود. آن گاه روی غذا را با جعفری خرد شده تزئین کنید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=367405

ثبت نظر

-