آموزش تهیه سس کارامل خانگی؛ سس محبوب وخوشمزه

  • کد خبر : 366937
  • 04 بهمن 1399 - 21:33
آموزش تهیه سس کارامل خانگی؛ سس محبوب وخوشمزه

طرز تهیه یک سس کارامل فوق العاده خوشمزه و البته آسان را برای شما عزیزان آماده کرده ایم که کاربردهای زیادی در قنادی دارد. از سس کارامل می توانید به صورت گرم به عنوان سس روی نان های صبحانه استفاده کنید و یا برای کاور کیک نیز استفاده کنید.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه کیک بادام با سس کارامل؛یک دسر رویایی

سس کارامل یکی از اون دسته سس های محبوب و خوشمزه برای انواع دسر ها و کیک هاست با این سس میشه انواع کیک، چیزکیک، پای، تارت، بستنی و دسرهای سرد و گرم رو تزیین کرد و بهشون یه طعم خوشمزه و لذیذ اضافه کرد، برای همین خیلی خوبه که طرز تهیه سس کارامل رو بدونیم و بتونیم توی خونه درستش کنیم تا برای انواع دسر ها ازش استفاده کنیم و از طعمش لذت ببریم.

 

 

در کل سس کارامل به دو روش اصلی تهیه میشه با استفاده از آب و بدون استفاده از آب در این روش که از آب استفاده میشه طعم کارامل قوی تره به خاطر اینکه شکر زمان بیشتری حرارت میبینه.

مواد لازم برای تهیه سس کارامل

  • آب: ۱/۳ پیمانه
  • شکر:  ۱ پیمانه
  • کره:  ۳۰ گرم
  • خامه صبحانه:  ۱ پیمانه
  • نمک: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

مراحل تهیه سس کارامل

۱٫ برای تهیه سس کارامل شکر رو داخل یه قابلمه کوچک بریزین و بعد قابلمه رو کمی تکون بدین تا شکر مسطح بشه.

طرز تهیه سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۲٫ حالا آب رو روی سطح شکر بریزین تا آب کاملا تمام شکر رو خیس کنه.

طرز تهیه سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۳٫ بعد حرارت رو متوسط کنین و بدون اینکه مخلوط رو هم بزنین اجازه بدین تا شکر کاملا داخل آب حل بشه و مخلوط به جوش بیاد.

طرز تهیه سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۴٫ بعد از اینکه مخلوط به جوش اومد کم کم تغییر رنگ پیدا میکنه آبش تبخیر میشه و تیره و طلایی میشه. وقتی به رنگ تصویر دراومد حرارت رو خاموش کنین. دقت کنین در این مرحله مخلوط فوق العاده داغ و خطرناکه.

طرز تهیه سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۵٫ حالا بلافاصله خامه رو داخلش بریزین و مدام و سریع مخلوط رو هم بزنین.

طرز تهیه سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۶٫ وقتی خامه با شکر مذاب مخلوط میشه پف میکنه و بالا میاد اصلا نگران نباشین چون کم کم با سرد تر شدن و هم زدن مداوم، حالت سس رو پیدا میکنه.

طرز تهیه سس کارامل خانگی؛ دسر‌ها را خوش طعم‌تر کنید!

۷٫ بعد از مخلوط کردن خامه با شکر مذاب کره، نمک و وانیل رو هم اضافه کنین و باز به هم زدن ادامه بدین تا سس شکل بگیره.

۸٫ در این مرحله سس رقیقه و باید بهش اجازه بدین تا در دمای محیط خنک بشه و بعد داخل یخچال بذارینش تا غلیظ بشه.

۹٫ حالا سستون آماده مصرف برای انواع دسره … نوش جان

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=366937

برچسب ها

ثبت نظر

-