طرز تهیه ترشی ذرت؛ خوشمزه ومجلسی

  • کد خبر : 366904
  • 04 بهمن 1399 - 20:35
طرز تهیه ترشی ذرت؛ خوشمزه ومجلسی

ترشی ذرت یکی از انواع ترشی های ایرانی خوشمزه و مجلسی است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دارد ، برای سفره آرایی و تزیین غذاها نیز مناسب می باشد. این ترشی خوشمزه در تمام فصول سال تهیه می شود.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه راتا ذرت؛ فینگرفود خوش‌قیافه

ذرت دانه هایی طلایی و شیرین بوده که تقریبا می توان در بیشتر غذاها از این طلایی خوشمزه استفاده کرد. از نشاسته و آرد ذرت در انواع دسر گرفته تا غذاهای اصلی و اینک در تهیه ترشی می توان از آن استفاده کرد. طرز تهیه ترشی ذرت کار ساده ایست و هر یک از شما عزیزان به سادگی و در مدت زمانی اندک می توانید این ترشی خوشمزه و زیبا را درست کرده و آن را نوش جان کنید.

مواد لازم ترشی ذرت

  • آب: ۶ پیمانه
  • ذرت کامل: ۸ عدد بزرگ
  • سرکه سیب: ½۴ پیمانه
  • پیاز قرمز: ۱ عدد بزرگ
  • شکر:  ¾پیمانه
  • نمک: ¼پیمانه
  • فلفل چیلی قرمز: ۷ عدد
  • برگ بوی خشک: ۱ عدد

طرز تهیه ترشی ذرت؛ جدید و خوشمزه

طرز تهیه ترشی ذرت

۱٫ سرکه، ۶ پیمانه آب، شکر، نمک و برگ بو را در ظرفی بریزید و آن ها را به جوش آورید. مایع را هم بزنید تا شکر کامل در آن حل شود. ۳ عدد از فلفل چیلی ها را از میان (به صورت طولی) بشکافید و به همراه بقیه فلفل ها آن ها را با مواد دیگر مخلوط کنید. اجازه دهید تا در حدود ۱۰ دقیقه این مخلوط خنک شود.

۲٫ در این فاصله ذرت ها را با یک چاقوی تیز به قطعاتی با طول ۴ سانتی متر برش بزنید. پیازها را نازک ورقه ورقه کنید و آن ها را به همراه ذرت ها در ۴ شیشه درب دار تمییز با ظرفیت ۱ لیتر قرار دهید.

۳٫ سرکه را که هنوز گرم است بر روی شیشه ها بریزید، اگر مقداری از این مایع باقی ماند آن را دور بریزید. درب ظرف ها را نبندید و آن ها را به مدت ۱٫۵ ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شوند، سپس درب ظرف ها را بگذارید.

۴٫ حداقل به مدت ۱ روز و حداکثر ۲ روز آن ها را در یخچال نگه دارید. ذرت ها را سرد سرو کنید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=366904

ثبت نظر

-