دستور پخت خاگینه شیره خرما ساده اما خوشمزه

  • کد خبر : 362982
  • 01 بهمن 1399 - 12:20
دستور پخت خاگینه شیره خرما ساده اما خوشمزه

آشپزی نه تنها خسته‌کننده نیست بلکه روح انسان را جلا می دهد. عشق به آشپزی غدای ایرانی در بند بند وجود خانم های ایرانی به چشم می خورد. یک آشپز با تمام وجود از کمترین مواد می‌تواند با گرمای وجود خود غذایی را درست کند تا کانون خانواده خود را گرم و گرم تر کند بهتر است برای آشپزی از مقوی ترین مواد استفاده شود تا هم معده پر شود و هم برای بدن مقوی باشد. ما می‌خواهیم از شیره خرما برای تهیه نوعی خاگینه شیره خرما استفاده کنیم.


>>>بیشتر بدانید: دستور پخت یک عدس‌پلوی جذاب و خوشمزه


خاگینه شیره خرما

خواص شیره خرما 

شیره خرما خاصیت های بی نظیری دارد به گونه ای که نمی‌توان بودن آن را نادیده گرفت. طبع شیره خرما گرم است و استفاده از آن در فصول سرد سال بسیار عالی است و دارای انواع ویتامین های گروه b می باشد، انرژی فراوانی دارد و تقویت کننده حافظه و بدن است. این شیره فعالیت باکتری های دستگاه گوارش را بیشتر کرده و موجب سلامت گوارش می شود.

افرادی که بینایی ضعیفی دارند می‌توانند از غذاهایی که با این شیره خرما طبخ شده استفاده کنند مانند خاگینه شیره خرما غذای ایرانی بسیار لذیذ زیرا دارای ویتامین k است و کم خونی را نیز جبران می کند، کسلی و بی حالی را رفع کرده پوست را صاف کرده و خاصیت ضد پیری دارد زیرا دارای ویتامین c و d می باشد و باعث می‌شود موها درخشندگی آن بیشتر شده و استخوان ها نیز تقویت شوند.


>>>بیشتر بدانید: طرز تهیه “پیتزا سیسیلی” با دستور پخت اصلی


خاگینه شیره خرما

 


خاگینه شیره خرما برای دو نفر یا کمتر درست می شود :

  1. آرد ۲ قاشق غذاخوری
  2. شیر ۲ قاشق غذاخوری
  3. تخم مرغ ۲ عدد،
  4. بکینگ پودر مقدار کم
  5. پودر دارچین کمی
  6. پودر هل مقدار کمی
  7. آب یک سوم لیوان
  8. شیره‌خرما نصف لیوان کافی است
  9. اگر از زعفران دم کرده نیز استفاده کنید طعم بهتری خواهد داشت
  10. به اندازه یک قاشق چای خوری و اگر دوست داشتید از اسانس ها استفاده کنید
  11. یا می توانید از اسانس وانیل استفاده کنید مواظب باشید که از یک یا ود قطره بیشتر نریزید زیرا طعم خاگینه شیره خرما خوب نخواهد شد

دستور پخت خاگینه شیره خرما


۱٫ مرحله اول:

اسانس وانیل را با تخم مرغ و مخلوط کرده و آنقدر بزنید تا یکدست شود.


۲٫ مرحله دوم:

بعد شیر را اضافه کرده و همان طور هم بزنید.


۳٫مرحله سوم:

بعد آرد را با آب مخلوط کرده و بزنید تا مخلوط شود.


۴٫ مرحله چهارم:

و ظرفی را که می‌خواهید مواد را در آن بپزید سطح آن را روغن زده و بالای شعله قرار دهید.


۵٫ مرحله پنجم:

بعد که متوجه شدید مواد بسته شده است یعنی بعد از ۱۵ دقیقه، پودر دارچین و هل را مخلوط کرده و روی خاگینه شیره خرما بریزید.


>>>نکته هایی برای خوش مزه تر شدن در دستور پخت خاگینه شیره خرما این غذای ایرانی لذیذ

  • برای خوشمزه تر شدن می توانید از مغز های مختلف نیز استفاده کنید
  • مثل مغز پسته که سرشار از آهن است
  • مغز بادام
  •  گردو
  • با اینکه مغزها را خوب پودر کنیم و همراه با دارچین و هل روی خاگینه پاشیده شود
  • همچنین می توانید حالت ساندویچی درست کرده و یا به صورت ساده میل کنید
لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=362982
  • نویسنده : نرگس قوامی

ثبت نظر

-