حلوای ضیابری شیرینی محلی گیلان/آموزش تصویری

  • کد خبر : 32303
  • 18 فروردین 1400 - 10:25
حلوای ضیابری شیرینی محلی گیلان/آموزش تصویری

این حلوا طرفداران زیادی از نقاط مختلف کشور دارد و مسافران از این حلوا به سوغات می برند.حلوای ضیابری حلوا ضیابری که شیرینی محلی گیلان به شمار می رود توسط بانوان منطقه ضیابر شهرستان صومعه سرا تولید می شود. ساخت این حلوای ضیابری به چند قرن پیش برمی گردد.

مواد لازم

حلوا ضیابری

مواد اصلی
آرد برنج
۲۰۰ گرم
عسل
۲۵۰ گرم
کره آب شده
۴ قاشق غذا خوری
گردو خرد شده
به مقدار لازم
هل دارچین،زنجبیل(از هرکدام)

مراحل تهیه

۱
آرد برنج رو در حد اینکه بوی خامیش گرفته بشه تفت می دیم …
۲
عسل رو حرارت ملایم گذاشته تا گرم و روان بشه …
۳
کره رو آب کرده و دوغش و بگیرید سپس عسل و کره رو به آرد تون اضافه کرده تا خمیر نرم بدست بیاد
۴
این خمیر نه به ورز دادن زیاد نیاز داره نه به استراحت … بابد سریع کار کنید … نباید مواد سرد بشن باید ولرم باشن همه شون …
۵
خمیر رو به چند قسمت مساوی تقسیم کرده سپس سطح کار رو کمی آرد می پاشیم .. و خمیر رو پهن می کنیم (کناره های خمیر رو با چاقو مرتب کنید و به شکل مربع دربیارید)
۶
روش گردو هل و دارچین وزنجبیل پاشیده و به صورت پاکتی می پیچیم

زمان پخت ۱۵ دقیقه

 

آرد الک کردن

حلوای ضیابری

 

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه دونات کدو حلوایی با آیسینگ شکر قهوه‌ای

حلوای لبو؛ سفره‌ای متفاوت‌تر از همیشه بچینید!

حلوای ضیابری

حلوای ضیابری

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=32303

برچسب ها