معجزه شلغم در پیشگیری از کرونا

  • کد خبر : 296916
  • 09 آذر 1399 - 6:38
معجزه شلغم در پیشگیری از کرونا

 

نیوز: شهاب اولیایی رژیم شناس و متخصص تغذیه در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: شلغم از گیاهان ریشه‌ای و به رنگ‌های سفید و بنفش است. فیبر، گوگرد، پتاسیم، کلسیم و ویتامین c از جمله مواد تغذیه‌ای موجود در شلغم هستند. که در بهبود سلامتی بدن نقش بسیار مهمی دارند.

او افزود: شلغم خوب باید دارای بافت محکم، پوست براق و شفاف باشد. ویتامین c موجود در شلغم به عنوان یکی از موارد دارای آنتی اکسیدان و افزایش تقویت سیستم ایمنی بدن به خصوص در شرایط اپیدمی ویروس کرونا محسوب می‌شود.

اولیایی بیان کرد: شلغم به دلیل وجود پتاسیم و ویتامین c در بهبود سلامت قلب، التهاب بدن، تقویت استخوان، ضد سرطان، سلامت پوست و مو، تقویت چشم و بینایی، درمان آرتروز و رماتیسم نقش بسیار مهمی دارد.

با توجه به اینکه شلغم سرشار از فیبر و کم کالری است. می‌تواند برای کسانی که قصد کاهش وزن دارند بسیار مفید باشد.

اولیایی در ادامه افزود: شلغم به دلیل وجود ویتامین c ، آهن و آنتی اکسیدان‌هایی که به خود اختصاص داده است. برای سرماخوردگی و تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار حائز اهمیت است.

شلغم را خام مصرف کنیم یا پخته؟

این متخصص تغذیه مطرح کرد: به طور کلی خواص سبزیجات زمانی بهتر حفظ می‌شود. که آن‌ها را به صورت خام مصرف کنیم. در واقع برخی ویتامین‌ها حین گرما و آب پز کردن از بین می‌روند. بنابراین اگر بتوانیم شلغم به صورت خام مصرف کنیم بهتر است. اما بخارپز کردن هم به عنوان بهترین سبک مصرف شلغم و دیگر سبزیجات محسوب می‌شود.

البته شلغم خام برای کسانی که مشکل تیروئید دارند، تحت هیچ عنوان توصیه نمی‌شود.

اولیایی در پایان تصریح کرد: ترکیب شلغم و عسل برای حفاظت. از بدن در برابر بیماری‌های ویروسی بسیار مهم تلقی می‌شود.

 

همچنین بخوانید:

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=296916

ثبت نظر

-