اگر جز افراد علاقهمند به صنعت شکلات و بستنی هستید و میخواهید در دورههای تخصصی یک مجموعه مطمئن شرکت کنید، بیک آکادمی همان انتخابی است که تمام فوت و فنهای این حرفه را در اختیار شما قرار میدهد. این گروه تخصصی پس از پایان هر دوره از کلاسها، مدرک معتبر بینالمللی در اختیار هنرجویان خود قرار میدهد و هنرجویان عزیز، با اخذ این مدرک میتوانند در حوزه شکات و بستنی کار خود را شروع کنند.
شرکت در کلاسهای بیک آکادمی در کنار سرآشپزهای ماهر، برای همه افرادی که به هنر شکلاتسازی و بستنیسازی علاقه دارند، میتواند تجربه بزرگی باشد. فرقی ندارد که شما جز خانمهای خانهدار هستید یا افرادی که در این حیطه فعال هستند! این مجموعه دانش و مهارت شما را تا سطح پیشرفته ارتقا میدهد و دیگر نیازی به خرید بستنی و شکلات پیدا نمیکنید؛ بلکه خودتان با هنر دستان خود، این خوراکیهای خوشمزه را آماده میکنید.
جالب است بدانید که کشور ایران جز کشورهای علاقهمند به مصرف شکلات و بستنی است؛ به همین دلیل پیدا کردن یک مجموعهای که از اساتید خبره و زبده تشکیل شده باشد، یکی از نیازهای اصلی علاقهمندان به این هنر به شمار میرود. پس از شرکت در دورههای این گروه تخصصی، شما توانایی راهاندازی کسب و کار و درآمدزایی را خواهید داشت و به یکی از افراد موفق این صنعت تبدیل میشوید.
برگزاری دورههای تخصصی زیر نظر اساتید با تجربه، جز کارنامه درخشان کاری این گروه است؛ همچنین این مجموعه افتخار میزبانی بیش از ۳۰۰۰ هنرجو موفق را دارد. یکی از ویژگیهای بارز مجموعه بیک آکادمی، برخورداری از امکانات فروشگاه اختصاصی «بیک صنعت» است که هنرجویان بدون دغدغه و نگرانی میتوانند، تجهیزات مورد نیاز خود را از این فروشگاه تهیه کنند. همچنین شایان ذکر است، با توجه به شیوع ویروس کرونا، این گروه همه توان خود را به کار میگیرد تا دورههای آموزشی خود را در قالب یک محیط امن و بهداشتی پیش ببرد.
شرکت در دورههای شکلات بیک آکادمی
شکلات جز خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار در همه جهان است؛ به همین دلیل هم شرکت در دوره آموزش شکلات یک مجموعه معتبر، همچون بیک آکادمی از اهمیت بالایی برخوردار است. دوره آموزش شکلات بیک آکادمی همه ترفندهایی که در این حرفه به آن احتیاج دارید را به صورت تخصصی به شما آموزش میدهد.
آموزش شکلات دستساز بیک آکادمی
دوره آموزش شکلات دستساز برای افراد علاقهمند به شکلاتسازی که اطلاعات کافی در این زمینه ندارند، بسیار مناسب است. بنابراین این دوره را به افراد مبتدی پیشنهاد میکنیم.
مهارتهای این دوره شامل:
⦁ تمپرینگ دستی شکلات در ۲ روش؛
⦁ تمپرینگ ماشینی شکلات در ۲ روش؛
⦁ تئوری شکلات؛
⦁ الفبا کار با شکلات؛
⦁ درست کردن تبلت؛
⦁ ساخت ترافلهای چندلایه؛
⦁ برش ترافل؛
⦁ کاور و دیزاینهای مختلف شکلات؛
⦁ پروسه قالبگیری و هواگیری؛
⦁ ساختن مغزیهای استاندارد با ماندگاری بالا؛
⦁ ساخت مغزیهای گاناش؛
⦁ کالرینگ قالبها در طرحهای مختلف.
آموزش مغزیهای جدید شکلات در بیک آکادمی
این دوره ویژه افراد مبتدی است که به صورت کاملا تخصصی، درست کردن مغزیهای جدید شکلات را به هنرجویان آموزش میدهد.
مهارتهایی که در این دوره فرا میگیرید:
⦁ کرم دبویس؛
⦁ مارزیپان گاناش؛
⦁ نات گاناش؛
⦁ سافت سالتد کارامل؛
⦁ موکا کارامل کرم؛
⦁ کرم ویپ پرالین؛
⦁ بانانیا؛
⦁ کرم گیلاس؛
⦁ اورنجری؛
⦁ کاناریا.
ورکشاپ کامل شکلات دستساز بیک آکادمی
این دوره برای افرادی مناسب است که علاقهمند هستند شکلات سازی را به صورت حرفهای یاد بگیرند. همچنین قابل ذکر است این دوره ویژه افراد مبتدی است؛ بنابراین اگر اطلاعات کافی درباره این حرفه ندارید این دوره را به شما پیشنهاد میدهیم.
ویژگیهای بارز این دوره شامل:
⦁ الفبای شکلاتهای کامپاند compound و ریل real؛
⦁ تئوری شکلات؛
⦁ نحوه کار با شکلاتهای کامپاند compound و ریل real؛
⦁ تمپرینگ دستی شکلات در ۲ روش؛
⦁ تمپرینگ ماشینی شکلات در ۲ روش؛
⦁ درست کردن تبلت؛
⦁ ساخت ترافلهای چندلایه؛
⦁ برش ترافل؛
⦁ کاور و دیزاینهای مختلف شکلات؛
⦁ دراژه؛
⦁ پروسه قالبگیری و هواگیری؛
⦁ ساخت مغزیهای استاندارد با ماندگاری بالا؛
⦁ ساخت مغزیهای گاناش برای انواع فیلینگ؛
⦁ کالرینگ قالبها در طرحهای مختلف برای انواع پوستهها (بصورت دستی، کار با ایربراش و …)؛
⦁ کالرینگ شکلات.
شرکت در دورههای بستنیسازی بیک آکادمی
گروه تخصصی بیک آکادمی علاوهبر کلاسهای شکلات، برای مشتاقان هنر بستنی هم دورههای پیشرفته بستنیسازی زیر نظر بهترین اساتید برگزار میکند. اگر جز این گروه افراد هستید، دوره آموزش بستنی بیک آکادمی برای شما گزینه خوبی محسوب میشود.
ورکشاپ بستنی ایتالیایی بیک آکادمی
نحوه برگزاری این کلاسها به صورت حضوری است اما مجموعه بیک آکادمی به علت شیوع ویروس کرونا، برای رعایت پروتکلهای بهداشتی، فقط پذیرای تعداد محدودی از هنرجویان است؛ پس اگر به این هنر علاقه دارید، این دوره را از دست ندهید و همین الان ثبتنام خود را آغاز کنید.
⦁ سر فصلهای آموزشی این دوره شامل:
⦁ مشترکات IceCream و Gelato؛
⦁ شیمی ساده مواد اولیه؛
⦁ بالانس فرمول بیس بر اساس پیستهای انتخابی هنرجویان؛
⦁ فرمول نویسی تولید جلاتو با پیشنهاد شرکتکنندگان و تهیه آن توسط ایشان؛
⦁ فرمول نویسی برای سوربت و آشنایی ابتدایی با قندها و جامدات بستنیهای پایه آب؛
⦁ شناخت ساختار جلاتو (بستنی بر پایه شیر) و سوربت (بستنی بر پایه آب)؛
⦁ شناخت متدهای تولید دایرکت و ایندایرکت؛
⦁ آشنایی کامل با متد ایندایرکت (غیر مستقیم) در دوره پایه؛
⦁ فرمول نویسی بیس (Base )، سفید و شکلاتی؛
⦁ تولید آرتیزان پیستها (Paste)؛
⦁ تولید سوربت بر اساس میوههای موجود؛
⦁ پرسش و پاسخ با هنرجویان و رفع اشکال در صورت نیاز؛
⦁ آشنایی ابتدایی با راهاندازی کافه و محاسبات ضروری اولیه به هنرجویان.
بررسی سوالات متداول هنرجویان گرامی
⦁ آیا ممکن است که هنرجویان با استعداد در پایان دورهها، به عنوان نیروی کار ماهر به واحدهای صنعتی معرفی شوند؟
بله. اگر اساتید برجسته بیک آکادمی تشخیص دهند که در بین هنرجویان، افراد خلاق و با استعدادی وجود دارد، به عنوان نیروی کار به واحدهای صنعتی معتبر معرفی میگردد.
⦁ آیا امکان لغو دوره و بازگرداندن وجه واریزی وجود دارد؟
اگر ۲ هفته قبل از شروع کلاسها، فردی جایگزین شما شود، مجموعه بیک آکادمی وجه پرداختی را به شما برمیگرداند.
⦁ آیا اجازه عکس و فیلمبرداری از دورهها امکانپذیر است؟
بله. در چارچوب قوانین و ضوابط مشخص، هنرجویان این اجازه را دارند.
⦁ هنرجویان پس از اتمام دورهها چگونه سوالات خود را مطرح کنند؟
به مدت ۱ ماه پس از اتمام کلاسها، هنرجویان در گروههای واتساپ و تلگرام بیک آکادمی، امکان مطرح کردن سوالات و اشکالات خود را دارند.
برای اطلاعات بیشتر درباره نحوه برگزاری دورههای بستنی و شکلات، با تیم پشتیبانی بیک آکادمی در تماس باشید.