نتایج تحقیقات در خصوص شهادت سردار « سلیمانی » اعلام شود

  • کد خبر : 275928
  • 26 آبان 1399 - 16:58

 

نیوز:

نتایج تحقیقات در خصوص شهادت سردار « سلیمانی » اعلام شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المعلومه، «کاطع الرکابی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق، اعلام کرد که هنوز نتایج تحقیقات در خصوص جنایت نظامیان آمریکایی علیه سپهبد شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس به دست نمایندگان نرسیده است.

وی افزود: ما شاهد تشکیل چند کمیته حقیقت یاب در خصوص جنایت فرودگاه بین المللی بغداد بودیم اما متأسفانه هنوز نتایج این تحقیقات به دست ما نرسیده است.

الرکابی بیان کرد: پرونده این تحقیقات با دولت مرکزی در ارتباط است و ما از نتایج آن باخبر نیستیم. وی گفت: امیدواریم طی دوره آتی نتایج این تحقیقات برای افکار عمومی مشخص شود.

به تازگی نیز «ایناس المکصوصی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق از «مصطفی الکاظمی» نخست وزیر این کشور خواست تا نتایج تحقیقات در خصوص جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس در فرودگاه بغداد را به کمیسیون‌های پارلمانی ارسال کند.

وی افزود: نتایج این تحقیقات به همراه دیگر تحقیقات باید هرچه سریع‌تر به دست کمیسیون‌های پارلمانی برسد. المکصوصی بیان کرد: بر اساس قوانین داخلی پارلمان عراق. تمام وزارت خانه‌ها و نهادهای دولتی باید نتایج تحقیقات خود را بدون مکاتبات رسمی ارسال کنند.

دی ماه گذشته به دنبال اقدام جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس معاون رئیس حشد شعبی در نزدیکی فرودگاه بغداد. پارلمان عراق طرح اخراج نظامیان آمریکایی از عراق را تصویب کرد.

بیوگرافی

قاسم سلیمانی (۲۰ اسفند ۱۳۳۵ – ۱۳ دی ۱۳۹۸) فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود. او در طول جنگ ایران و عراق و پس از آن تا سال ۱۳۷۶، فرمانده لشکر ۴۱ ثارالله کرمان بود. سپس، از سال ۱۳۷۶ تا زمان مرگ به‌عنوان فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی فعالیت می‌کرد. در ۱۳ دی ۱۳۹۸، ارتش ایالات متحده وی را به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور این کشور. در عملیات آذرخش کبود هنگام خروج از فرودگاه بین‌المللی بغداد. به کمک استفاده از پهبادهای نظامی و با شلیک موشک ترور کرد.

>>>همچنین بخوانید:

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=275928

ثبت نظر

-