به گزارش گروه حوادث جام جم آنلاین و به نقل از خبرگزاری ایران آنلاین،احمدی رئیس آتش نشانی فریدونکنار ، گفت: خبر آتش سوزی در یک مجتمع تجاری در خزر شهر صبح امروز سه شنبه ۱۳ آبان ماه به آتش نشانی اعلام و با توجه به حجم آتش، گروههای امدادی از سازمان آتش نشانی فریدونکنار، بابلسر، بابل و امیرکلا به منطقه اعزام شدند.
او با بیان اینکه آتش ابتدا در طبقه سوم این مجتمع تجاری شعله ور شد، افزود: گرمای زیاد و رسیدن اکسیژن سبب انفجار شدید در این طبقه و سرایت آتش به طبقات بالا شد.
رئیس آتش نشانی فریدونکنار ادامه داد: یک طبقه از این مجتمع تجاری به صورت ۱۰۰ درصد و بخش بزرگی از یک رستوران نیز در این حادثه در آتش سوخت.
احمدی گفت: آتش اگرچه با تلاش ۲ ساعته ماموران آتش نشانی مهار شد، اما با توجه به شرائط ساختمان، احتمال ریزش طبقه وجود دارد.