چشم انداز قیمت بیت کوین و طلا/ زلزله در بازار ارز دیجتالی

  • کد خبر : 235381
  • 02 آبان 1399 - 1:42
چشم انداز قیمت بیت کوین و طلا/ زلزله در بازار ارز دیجتالی

چشم انداز قیمت بیت کوین و طلا/ زلزله در بازار ارز دیجتالی

گزارش پایان روز بازار‌های جهانی؛ سقوط طلا و ادامه صعود بیت‌کوین

در پایان بازار‌های جهانی روز پنج‌شنبه، قیمت اونس طلا ۱ درصد سقوط کرد وحتی به کانال ۱۸۰۰ هم رسید. قیمت بیت کوین اما روند صعودی روز گذشته را ادامه داد و ۲.۵ درصد افزایش داشت. اما چشم‌انداز پول عصر باستان و پول عصر دیجیتال چگونه است؟

به گزارش نیوز، با بسته شدن بازار‌های جهانی قیمت هر اونس طلا ۱۹ دلار سقوط کرد و دقیقاً هر آن چه را روز قبل به دست آورده بود (۱۹ دلار افزایش) از دست داد. قیمت فلز زرین تا ۱۸۹۴ دلار هم پایین رفت اما در نهایت در کانال ۱۹۰۰ باقی ماند و بر روی ۱۹۰۵ قرار گرفت.

در روز چهارشنبه طرح محرک‌ مالی ۰٫۵ تریلیون دلاری میچ‌مکانل در سنای که خود رهبر اکثریت آن است رد شد. در روز پنج‌شنبه نیویورک تایمز گزارش داد که مکانل رهبر اکثریت سنا به کاخ سفید توصیه کرده است هیچ‌گونه توافقی بر سر محرک‌های مالی با نانسی پلوسی رهبر اکثریت مجلس نمایندگان نکنند. این خبر سبب ترکیدن حباب خوش‌بینی سرمایه‌گذاران شد. همانطور که در پایان روز چهارشنبه گفته شد، به نظر می‌رسد امید به تصویب بسته محرک‌های مالی ۲٫۲ تریلیون دلاری در سنای فعلی بسیار خوش‌بینانه است. با این حال خبری مبنی بر توقف یا تعویق مجدد مذاکرات هنوز به گوش نرسیده است.

نمودار طلا

با بیت‌کوین تا ۱۴۰۰۰

قیمت بیت کوین، در روز چهارشنبه ۸ درصد افزایش یافت. این صعود در پی اخباری مبنی بر این بود که PayPal (شرکت تجارت الکترونیکی و سامانه انتقال وجه در مقیاس بین‌‌المللی) در توئیتی اعلام کرد که به کاربرانش امکان خرید، فروش و انتقال با بیت‌کوین را خواهد داد. بیت کوین امروز  با بیش از  ۳ درصد افزایش به بالای ۱۳,۰۰۰ دلار رسید. بالاترین قیمت لحظه‌ای پنج شنبه (۱۳,۲۲۹ دلار) بالاترین قیمت بیت‌کوین در نزدیک به سه سال است. تحلیل‌گران چشم‌اندار بیت‌کوین را بسیار مثبت می‌بینند و پیش‌بینی می‌کنند بیت‌کوین می‌تواند تا ماه آینده به ۱۴,۰۰۰ دلار نیز برسد.

نمودار بیت کوین

افزایش نسبت بدهی به تولید ناخالص داخلی

اما نظر بدهی آمریکا در مورد چشم‌انداز بیت‌کوین و طلا چیست؟ چندی پیش، صندوق بین المللی پول (IMF) پیش‌بینی تکان دهنده ای را اعلام کرد. این صندوق گفت بدهی دولت ایالات متحده تا سال ۲۰۳۰، در حدود ۱۶۰ درصد تولید ناخالص داخلی این کشور خواهد بود، این تخمین حتی قبل از اعلام انگیزه محرک‌های مالی بیشتر بود. هنگامی که تولید ناخالص داخلی بسیار کمتر از بدهی کشور است، اقتصاد آن در معرض خطر بحران بدهی قرار می‌گیرد. در ایالات متحده پس از جنگ‌های پر هزینه، بحران مالی ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۸، کووید-۱۹ و محرک‌های مالی، نسبت بدهی آمریکا به تولید ناخالص داخلی در پایان امسال ۹۸ درصد برآورد شده است. حدود دو سوم بدهی عمومی فعلی ایالات متحده متعلق به بانک ها، شهروندان و شرکت های بزرگ این کشور است، بقیه نیز به کشورهای خارجی، عمدتا چین و ژاپن هستند.

به گفته تحلیل‌گران در صورتی که روند فزاینده بدهی این کشور ادامه یابد، قیمت طلا افزایش می یابد زیرا مردم نگران خواهند کشور به سمت بحران بدهی پیش برود. این بحران بدهی در صورتی می‌تواند اتفاق بیفتد که طلبکاران امریکا مانند چین یا ژاپن برای جبران خطر وام دادن به ایالات متحده ، سود بالاتری از وام‌های معوق خود را طلب کنند.  علاوه بر طلا برای محافظت در برابر این بحران و تورم احتمالی حاصل از آن، یکی دیگر از مقصد‌های حفظ سرمایه، بیت کوین است. این رمزارز همانطور که در این نمودار  مشاهده می‌شود ، مسیری مشابه به قیمت طلا را در ۱۲ ماه گذشته را دنبال کرده است. به این معنی که اگر بازارهای مالی با عدم اطمینان روبرو شوند، هر دو دارایی روندی افزایشی پیدا می‌کنند.

طلا بیت کوین


این مطلب برایم مفید است




۰


نفر
این پست را پسندیده اند

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=235381

ثبت نظر

-