طرزتهیه آب زرشک خانگی؛ مفید برای سلامت بدن

  • کد خبر : 214618
  • 20 شهریور 1400 - 12:20
طرزتهیه آب زرشک خانگی؛ مفید برای سلامت بدن

به گزارش نیوز: آب زرشک فواید و خواص زیادی برای سلامت بدن دارد.از خواص آن می توان درمان درد کمر، درمان جوش های صورت و بدن،کاهش وزن و پایین آوردن چربی خون اشاره کرد.در ادامه این مطلب با نیوز همراه باشید با آموزش طرزتهیه آب زرشک خانگی:

برای طرزتهیه آب زرشک خانگی می‌توانید از زرشک پلویی و زرشک سیاه استفاده کنید، اما بهتر است از زرشک سیاه استفاده شود.

حتی اگر به زرشک تازه دسترسی ندارید، از زرشک منجمد شده استفاده کرده و آب زرشک تهیه کنید.  در صورتی که از زرشک تازه استفاده میکنید، ابتدا زرشک را از شاخه و برگ جدا کنید و به مدت ۲ دقیقه آن را در آب بریزید و بهم بزنید، سپس آبکش کنید و سایر مراحل تهیه آب زرشک را انجام دهید.

طرزتهیه آب زرشک خانگی

طرز تهیه آب زرشک خانگی:

در ظرفی غیر فلزی به مدت ۲۴ ساعت زرشک‌ها را بخیسانید. برای خیساندن زرشک از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید.
به ازای هر ۲۵۰ گرم زرشک ۱ پیمانه آب اضافه کنید، اینگونه آب زرشکتان غلیظ می‌شود و می‌توانید هنگام نوشیدن به آن آب بیافزایید و یا به ازای هر ۲۵۰ گرم زرشک ۶ پیمانه آب اضافه کنید.
برای طرزتهیه آب زرشک خانگی زرشک و آب آن را پس از گذشت ۲۴ ساعت داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و آن را برای ۳۰ ثانیه با دور متوسط، مخلوط کنید.
>>>بیشتر بخوانید:
مخلوط کردن بیش از اندازه سبب خرد شدن کامل زرشک می‌شود، مخلوط کردن به اندازه‌ای لازم است که دانه‌های زرشک شکسته شوند و آب آن‌ها خارج شود. اگر دانه‌های زرشک کاملا خرد شوند، جدا کردن تفاله از آب بسیار سخت است.
برای جدا کردن تفاله زرشک محتویات درون مخلوط کن را از پارچه یا صافی ریز عبور دهید و با کمی فشردن همه آب را خارج کنید.
آب زرشک آماده است و می‌توانید در بطری شیشه‌ای ریخته و آن را در یخچال بگذارید.
لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=214618

ثبت نظر

-