امارات حق دخل و تصرف در امور مسجدالاقصی را ندارد

  • کد خبر : 169286
  • 10 شهریور 1399 - 19:34
امارات حق دخل و تصرف در امور مسجدالاقصی را ندارد

 

خطیب مسجد الاقصی: توافق امارات با اشغالگران اقدامی «ننگین و شرم آور» است-  اخبار آسیای غربی - اخبار بین الملل تسنیم - Tasnim

به گزارش نیوز، شیخ «عکرمه صبری» خطیب مسجدالاقصی در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ای درباره توافق امارات و رژیم صهیونیستی در خصوص اعطای اجازه به صهیونیست‌ها برای به جا آوردن مراسم تلمودی در مسجدالاقصی تأکید کرد که امارات حق دخل و تصرف در امور مسجدالاقصی را ندارد.

اخبار بین الملل– صبری در مصاحبه با وبگاه «عربی ۲۱» افزود: تمامی مسجدالاقصی اعم از دیوارها، ساختمان‌ها، مراکز و صحن‌های آن متعلق به مسلمانان است و این را خدواند متعال تعیین کرده نه شورای امنیت یا سازمان ملل.

واکنش خطیب مسجدالاقصی به دخالت امارات در امور این مسجد -  نیوز

خطیب مسجدالاقصی همچنین تأکید کرد که هیچ فردی حق چشم‌پوشی از حتی یک ذره از خاک مسجدالاقصی را ندارد و آنچه در رسانه‌ها در خصوص اعطای اجازه به غیرمسلمانان و پیروان دیگر ادیان برای به جا آوردن مراسم خود در مسجدالاقصی گفته می‌شود، امری مردود است و ما هرگز اجازه آن را نخواهیم داد.

مسجد الاقصی:

شهر بیت المقدس که پیش از اسلام به نام‌هایی؛ چون اورشلیم و ایلیا نیز خوانده می‌شد، از جمله شهرهایی است که هر یک از ادیان اسلام، مسیحیت و یهود، تقدس خاص و ویژه‌ای برای آن قائل‌اند.

در این شهر تپه‌ای وجود دارد که به تپۀ موریا شهرت دارد و در بالای آن، مکانی است که به مجموع محدودۀ آن، حرم شریف گفته می‌شود. این مکان، جایگاه‌های زیارتی بسیاری دارد که تعدادی از آنها از اهمیت بیشتری برخوردارند. در این مقال به تشریح تعدادی از آنها می‌پردازیم. این مکان، مقدس‌ترین بخش شهر برای مسلمانان است.

در قسمت جنوب غربی حرم نیز دیواری وجود دارد که از سنگ‌های بزرگی ساخته شده است که برای یهودیان تقدس بسیار دارد؛ آنان معتقدند که این دیوار تنها قسمت بازمانده از هیکل سلیمان است؛ لذا این مکان به صورت تمام وقت به روی بازدید کنندگان باز بوده و یهودیان در کنار آن به دعا و ندبه می پردازند و به همین دلیل به آن دیوار ندبه و در عربی حائط المبکی و در زبان انگلیسی به آن Western Wall، گفته می‌شود.

 

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=169286

ثبت نظر

-