طرز تهیه پیتزا سیسیلی خوشمزه و رژیمی

  • کد خبر : 15919
  • 08 شهریور 1400 - 10:00
طرز تهیه پیتزا سیسیلی خوشمزه و رژیمی

به گزارش نیوز: پیتزا یکی از غذاهای فست فودی است که طرفدار زیادی دارد و انواع مختلفی دارد.پیتزا سیسیلی یک پیتزای خوشمزه رژیمی است با سیر و پیاز و گوجه فرنگیست که در بین گیاهخواران طرفداران زیادی دارد.در ادامه با نیوز همراه باشید با آموزش طرز تهیه پیتزا سیسیلی :

مواد لازم طرز تهیه پیتزا سیسیلی:

آرد  :۵۰۰ گرم

مایه خمیر  :۳۰ گرم

شیر ولرم  :۱/۴ لیتر

تخم مرغ  :۱ عدد

نمک  :۱/۲ قاشق چای خوری

گوجه فرنگی :۱کیلو گرم

سیر :۳حبه

پیاز  :۲ عدد

نمک  :۱ قاشق چایخوری

روغن زیتون  :۴ قاشق غذا خوری

زیتون سیاه  :۲۰ عدد

آویشن  :۱ قاشق چای خوری

پنیر پیتزا :۲۰۰ گرم

طرز تهیه پیتزا سیسیلی

طرز تهیه پیتزا سیسیلی و روش پخت

آرد را الک کنید. سپس مایه خمیر را با شیرولرم ، شکر ، تخم مرغ ، نمک  و آرد مخلوط کنید و خوب هم میزنیم تا یک خمیر شل به دست بیاید.

بعد خمیر را در جای گرمی قرار دهید و روی خمیر را بپوشانید تا به مدت ۴۰ دقیقه در جای گرم بماند تا پف کند.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پیتزا لهجمون با سس سیر

پوست گوجه فرنگی ها را بگیرید و آنها را به صورت ریز ساطوری کنید.بعد نمک و دو قاشق روغن زیتون یا هر روغن مایع  دیگری را به گوجه فرنگی ها اضافه میکنیم.

فر را بر روی حرارت۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.سینی فر را هم با روغن زیتون چرب کنید.

سپس خمیر آماده شده را به ۳ قسمت تقسیم کنید و وسط هر کدام از قرص ها را گود کنید. آنها را در سینی چرب شده فر قرار دهید و داخل گودی های خمیر را با مخلوط گوجه فرنگی پر کنید.

زیتون ها را از وسط نصف کنید و هسته وسط آن را در بیاورید .بعد به همراه تکه های پنیر  روی مایه گوجه فرنگی بریزید.

طرز تهیه پیتزا سیسیلی

سپس باقیمانده روغن زیتون را هم روی آنها بریزید و پیتزا را در طبقه پایین فر به مدت ۲۵ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید تا پیتزا پخته شود.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=15919

ثبت نظر

-