بهبود بینایی با این خوراکی ها

  • کد خبر : 155792
  • 30 مرداد 1399 - 15:11
بهبود بینایی با این خوراکی ها

یکی از بهترین راه‌ها برای تقویت چشم ، دقت در رژیم غذایی است و مصرف بعضی خوارکی های مفید برای بهبود بینایی, در این صورت با مصرف موادغذایی می‌توانید چشمانی سالم و تیزبین داشته باشید.

گیلاس و انگور از نظر ترکیب با آب زغال اخته، سبزیجات برگ مانند، ماهی و روغن گیاهی برای چشم مفید هستند.

بهبود بینایی

اسفناج مهمترین مزیت آن وجود آنتی اکسیدان لوتئین است که از چشم در برابر اثرات مضر نور خورشید محافظت می‌کند. اسید فولیک، بتاکاروتن، ویتامین‌های C، K، گروه B، منیزیم و پتاسیم همه این‌ها در اسفناج نیز یافت می‌شود.

اسفناج مهمترین مزیت آن وجود آنتی اکسیدان لوتئین است

زغال اخته حاوی آنتوسیانین است که هنگام خواب بینایی را بهبود می‌بخشد. توت همچنین سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین‌های A، C و روی است که در شرایط کم نور به تطبیق بینایی کمک می‌کند. علاوه بر این، زغال اخته حاوی ویتامین E است که “از ایجاد آب مروارید جلوگیری می‌کند.

>>>بیشتر بخوانید:

چند تمرین ساده برای تقویت چشم

تخم مرغ حاوی ویتامین‌های A، B۲، B۵، B۱۲ و E و همچنین اسیدفولیک، سلنیوم، کلسیم، آهن، پتاسیم، روی، منیزیم، پروتئین‌های کامل است که برای بهبود بینایی به انسان کمک می‌کند.

خوردن این میوه‌ها موجب جلوگیری چشمگیر از کمبود ویتامین در بدن است.

به صفحه تلویزیون یا صفحه کامپیوتر خود خیره نشوید، چون به فشار چشم کمک می‌کند.

هنگام کار با یک کامپیوتر، مانیتور را در فاصله‌ای مناسب، حدود ۱۸ تا ۲۴ اینچ دورتر قرار دهید. هر ۲۰ دقیقه یک بار با مکث پشت کامپیوتر به چشمان خود آرامش دهید. قبل از خواب، چشمان خود را از آرایش پاک کنید.

گیلاس و انگور نیز از نظر ترکیب با آب زغال اخته، سبزیجات برگ مانند، ماهی و روغن گیاهی مفید برای چشم هستند. یک رژیم متعادل و ورزش روزانه برای چشم‌ها به حفظ تقویت بینایی در طول زندگی کمک می‌کند.

بهترین منبع تأمین اُمگا-۳ ماهی است.

نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که روغن ماهی رادیکال های آزاد تولید می کند ، به همین دلیل کسانی که زیاد ماهی یا روغن ماهی مصرف می کنند، باید به میزان کافی آنتی اکسیدان به ویژه ویتامین E مصرف کنند. نکته قابل توجه دیگر این است که بیشتر اُمگا-۶ مصرفی از روغن نباتی حاصل می شود، به همین دلیل استفاده از روغن مایع می تواند میزان اُمگا-۶ مصرفی را تا حد زیادی کاهش دهد.

تحقیقات نشان داده است که آنتی اکسیدان ها خطر ابتلا به کاتاراکت را کاهش می دهند. بعضی از آنتی اکسیدان ها فواید دیگری نیز دارند.

بهبود بینایی ؛ بهترین منبع تأمین اُمگا-۳ ماهی است.

بطور مثال ویتامین A چشم را در برابر کوری محافظت کرده و ویتامین C ممکن است در جلوگیری یا تسکین گلوکوم نقش داشته باشد. همچنین اسید های چرب ضروری علائم خشکی چشم را کاهش داده و از چشم محافظت می کنند.

مواد غذایی زیر برای داشتن چشمی سالم و تقویت چشم توصیه می شوند:

  • ویتامین A : روغن کبد ماهی ، جگر، هویج
  • لوتئین و گزانتین : اسفناج، کلم
  • ویتامین C: فلفل دلمه ای ، کلم ، توت فرنگی ، پرتقال
  • بیوفلاونوئیدها : مرکبات، انگور
  • ویتامین E : تخمه آفتاب گردان، بادام ، فندق
  • سلنیوم : آجیل، غذاهای دریایی
  • روی : جوانه گندم ، آجیل
  • اسیدهای چرب ضروری : ماهی

بطور کلی شما باید مقادیر زیادی سبزیجات سبز و پر برگ و هفته ای دو بار ماهی مصرف کنید تا چشمی سالم داشته باشید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=155792

ثبت نظر

-