ماجرای عجیب سها رضانژاد/ آدم ربایی مطرح شد

  • کد خبر : 139224
  • 16 مرداد 1399 - 12:16
ماجرای عجیب سها رضانژاد/ آدم ربایی مطرح شد

 خانواده سها رضانژاد با گرفتن وکیل پیگیر احتمال ربوده شدن دخترشان هستند.

به گزارش نیوز، زن برادر سها رضا نژاد دراین ‌باره  می‌گوید: «اصرار ما برای جست‌وجو به این دلیل بود که پلیس قانع شود ‌برای سها اتفاق دیگری افتاده. ما از همان روزهای نخست به این حادثه مشکوک بودیم. اما زیاد به ‌صحبت‌های ما توجه نشد.

 خانواده سها رضانژاد با گرفتن وکیل پیگیر احتمال ربوده شدن دخترشان هستند.

اما حالا که نیروهای امدادی اعلام کردند هیچ نشانی از او وجود ندارد و ‌پرونده هم به دادسرا فرستاده شده، پلیس با جدیت بیشتری موضوع آدم‌ربایی را دنبال می‌کند. ‌قطعا او ربوده شده و حادثه‌ای جنایی است که باید به آن رسیدگی شود».

جست‌وجو برای یافتن سها رضانژاد پایان یافت. نیروهای امدادی که از بیستم تیرماه در ‌ارتفاعات جهان‌نما در استان گلستان مشغول عملیات بودند، حالا به‌طور رسمی به کارشان پایان ‌دادند. امدادگران هلال‌احمر همراه با سایر نیروهای امدادی و مردمی شهرستان کردکوی و سایر ‌شهرها وجب‌به‌وجب این منطقه نسبتا بزرگ را زیرورو کردند. با وجود این، هیچ رد و ‌نشانی از این دختر جوان به دست نیامد.

حالا محمدباقر محمدی، معاون عملیات سازمان امدادو‌نجات جمعیت هلال‌احمر اعلام کرده موضوع ناپدید شدن سها رضانژاد برای بررسی بیشتر به مراجع قضائی ‌و انتظامی ارجاع شده. خانواده این دختر طبیعت‌گرد هم معتقدند اتفاق دیگری برای او افتاده و ‌به احتمال زیاد ربوده شده است. به همین دلیل خانواده رضانژاد برای پیگیری این پرونده وکیل ‌گرفته‌ و همزمان خودشان هم با حضور در دادسرا شکایت کرده‌اند‎.

معمای پیچیده ناپدید شدن سها رضانژاد

سها رضا نژاد هجدهم تیرماه در قالب یک تور گردشگری به مقصد ارتفاعات جهان نمای استان گلستان از تهران ‌خارج شد. او ۴٨ساعت بعد، یعنی روز جمعه به طرز مشکوکی ناپدید شد. همراه سها آخرین بار او ‌را صبح زود درحالی‌که یک مسواک در دستش بوده و از چادر خارج می‌شده، دیده. بعد از ‌آن دیگر هیچ‌کسی او را ندیده و از چند ساعت بعد از آن هم نیروهای امدادی پس از اطلاع از ماجرا راهی ‌این منطقه شدند. امدادگران هلال‌احمر استان گلستان از همان ساعت‌های نخست انتشار خبر ‌ناپدید شدن این دختر، عملیات جست‌وجو را آغاز کردند.

عملیاتی گسترده که بیش از ٢٠روز ‌طول کشید. آن طور که مسئولان هلال‌احمر می‌گویند در این مدت بیش از ۱۵۰ امدادگر در ‌قالب ۳۶ تیم با تمامی امکانات برای یافتن این دختر به صورت بیست‌وچهارساعته تلاش کرده‌اند. ‌همه تجهیزات و وسایل لازم برای این عملیات گسترده فراهم شد و حتی چند قلاده سگ‌های ‌تربیت شده جست‌وجو و نجات هم از تهران به استان گلستان اعزام شد. چندین دستگاه خودروی ‌مخصوص با همه امکانات لازم کار پشتیبانی از امدادگران حاضر در منطقه را انجام می‌داد. با این ‌همه و با گذشت بیش از ٢٠ روز هیچ رد و نشانی از این دختر به دست نیامد.

به گفته محمدباقر ‌محمدی، معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، پایان عملیات جست‌وجو برای سها ‌رضانژاد در منطقه از سوی فرمانداری اعلام و موضوع برای پیگیری بیشتر به مراجع قضائی انتظامی ‌ارجاع شد. او در توضیح بیشتر می‌گوید: «در چند روز اخیر گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره محل ‌گم شدن این دختر مطرح شد و از سوی تیم‌های نجات بررسی‌های مجددی صورت گرفت اما باز ‌هم اثری از دختر پیدا نشد.

با این حال اگر نشانه‌ای وجود داشته باشد، امکان جست‌وجوی مجدد ‌وجود دارد. اما هیچ نشانی از این دختر در منطقه به دست نیامده و حرف‌های ضدونقیضی درباره ‌حضور او در این منطقه بیان شده است‎.»

اما پایان عملیات به معنی پایان کار برای خانواده  سهارضانژاد نیست. پدر، برادر و تعدادی از اقوام نزدیک ‌این دختر که از همان روزهای نخست شانه به شانه نیروهای امدادی به دنبال نشانی از سها بودند، ‌همچنان در این منطقه حضور دارند و حالا با توجه به قوت گرفتن احتمال ربوده شدن این دختر، ‌این ماجرای عجیب را از طریق دستگاه قضائی پیگیری می‌کنند.

آن طور که محمدرضا کنعانی، ‌مدیر یگان حفاظت محیط‌زیست استان گلستان اعلام کرده، محیط‌بانان این سازمان هم در این ‌مدت تلاش کردند تا شاید ردی از این دختر به دست بیاورند: «ما مناطقی را که حتی یک‌درصد ‌تصور می‌کردیم ممکن است این دختر در آنجا باشد گشتیم. در همه جست‌وجو‌ها خانواده ‌سها کنار ما بودند، حتی شب‌ها در پایگاه‌های محیط‌زیست استان اسکان پیدا می‌کردند.»

سها رضانژاد ربوده شده است؟

خانواده ‌سها از آژانس مسافری و گردانندگان این تور هم شکایت کرده‌اند؛ بنابر اعلام مسئولان قضائی هیچ ‌مجوزی به این تور برای صعود به قله داده نشده بود و این افراد بدون مجوز و از راه‌های فرعی ‌خودشان را به منطقه رسانده بودند. همین هم شده که معاون اداره کل نظارت و ارزیابی خدمات ‌گردشگری کشور، مجوز آژانس مسافرتی که سها و همسفرانش را به این منطقه برده، به مدت سه ‌ماه تعلیق کرده و مجوز تورلیدر هم به‌طور کامل باطل شده. اما این همه ماجرا نیست، آن‌طور که ‌نزدیکان این دختر می‌گویند، کار رسیدگی به این پرونده به یک وکیل باتجربه سپرده ‌شده و مستندات و مدارک لازم هم برای به جریان افتادن پرونده وجود دارد.

زن برادر سها دراین ‌باره  می‌گوید: «اصرار ما برای جست‌وجو به این دلیل بود که پلیس قانع شود ‌برای سها اتفاق دیگری افتاده. ما از همان روزهای نخست به این حادثه مشکوک بودیم. اما زیاد به ‌صحبت‌های ما توجه نشد.

زهره پدرام‌نیا دوست سها:

* هر روز از خودم می‌پرسم آیا این خبر واقعی است؟ یعنی واقعاً سها گم شده است؟ مدام فکر می‌کنم همه این روزهایی که گذراندیم خوابی است که به زودی به پایان می‌رسد. مگر می‌شود چنین اتفاقی رخ داده باشد؟ بعد از گذشت یک هفته از طرف پلیس به ما گفتند که شما سکوت کنید چون این کارهایتان اخلال در کار پلیس است.

* ما هم تصور می‌کردیم حتماً عملیات خاصی در حال انجام است که می‌خواهند ما سکوت کنیم. اما بعد از مدتی متوجه شدیم که اتفاقاً سکوت ما به ضرر سهاست و باعث می‌شود نامش فراموش شود. بیشتر به نظر رسید آنها می‌خواستند سروصداها بخوابد. حتی یک بار به ما گفتند که چه فرقی برای شما دارد جنازه را امروز تحویل بگیرید یا ۶ ماه دیگر؟»

* (در پاسخ به این پرسش که آیا مسئولان تور گردشگری‌ای که سها با آنها به سفر رفته هم مرتکب اشتباهی شده‌اند یا خیر): «ما نمی‌گوییم آنها مقصرند، اما بی‌مسئولیتی داشته‌اند. از جمله اشتباهات‌شان هم این‌که چند ساعت بعد از این‌که فهمیدند سها نیست اعلام مفقودی کردند. یا این‌که حوالی ساعت ۶ عصر، یعنی با ۱۰ ساعت تاخیر، خبر را به خانواده سها رساندند. این اقدامات‌شان غیرمسئولانه بوده است.»

نبود سرنخ، اوضاع روحی خانواده را به هم ریخته است

کاوه راد، وکیل پرونده:

* خانواده سها یعنی پدر، مادر، برادر و عموهای سها از روز نخست به کردکوی رفته و در هلال احمر آنجا مستقر هستند. در تمام عملیات جست‌وجو شرکت داشته‌اند و قدم به قدم در پرونده حاضرند. شرایط روحی بسیار وخیمی دارند و از آنجا که هیچ نشانه و سرنخی هم موجود نیست، هر روز حال‌شان بدتر می‌شود.

* پرونده پیشرفت‌هایی داشته، اما منجر به پیدا شدن سها نشده است. در حال حاضر عملاً فرضیه سقوط یا حمله حیوانات وحشی به طور کلی رد شده است چراکه هیچ نشانه‌ای از جسد یا آثار جراحت بعد از روزهای جست‌وجو توسط نیروهای فنی رویت نشد. اکنون جدی‌ترین فرضیه ربایش است چون وقتی ۲۰ روز تمام، یک اکیپ ۱۵۰نفره از افراد حرفه‌ای هلال‌احمر، نیروهای انتظامی و نیروهای مردمی در عملیات حضور دارند و هیچ ردی از آثار جنازه دیده نمی‌شود، طبعاً نمی‌توان به آن فرضیه‌ها فکر کرد.

* ۲۵ روز گذشته و هیچ سرنخی پیدا نشده است. روزبه‌روز زمان در حال جلو رفتن است و این یعنی که ما داریم زمان را به ضرر سها از دست می‌دهیم. به همین دلیل هم از نیروی انتظامی می‌خواهیم که به بررسی پرونده و عملیاتش سرعت دهد.

* تا زمانی که مستندات کامل نشود تحقیقات ادامه دارد. در حال حاضر نتیجه نقطه‌زنی BTS موبایل هنوز به دست ما نرسیده است. همچنین بازجویی و بررسی افراد سابقه‌دار هم هنوز تمام نشده است. پس تحقیقات فعلاً جریان دارد و پرونده بسته نخواهد شد.

  • در ۲۴ روز گذشته همه نیروها هر کاری که از دست‌شان برآمده کرده‌اند. اما به نظر می‌رسد برای رسیدن به نتیجه‌ای جدی‌تر به نیروهایی متخصص‌تری نیاز داشته باشیم. به همین دلیل هم از نیروهای امنیتی که امکانات، تجهیزات و نیروهای بیشتر و متخصص‌تری دارند می‌خواهیم تا در این مسیر به ما کمک کنند. و قطعاً می‌توانند موجب تسریع عملیات و رسیدگی به پرونده شوند.
لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=139224

ثبت نظر

-