خواص هلو/ طرز تهیه پای هلو یک دسر تابستانه خوشمزه

  • کد خبر : 126765
  • 19 مرداد 1400 - 9:48
 خواص هلو/ طرز تهیه پای هلو یک دسر تابستانه خوشمزه

به گزارش نیوز:  قبل از طرز تهیه پای هلو خوشمزه ابتدا در مورد هلو بیشتر بدانید: هلو یک میوه بسیار خوش طعم و محبوب است که دارای فواید و خواص فوق العاده ای است با برخی خواص این میوه خوشمزه تابستانی آشنا شوید مخصوصا در این شرایط کرونایی که حسابی برای همه لازم است. یک میوه ی فوق العاده مفید برای سلامت و زیبایی پوست است و می تواند یک لاغر کننده باشد.

هلو برای بازگرداندن آرامش ذهن و درمان بی قرار بودن مفید است. هلو سرشار از ویتامین C است که به عملکرد طبیعی بدن و حفظ یک سیستم ایمنی سالم کمک می‌کند. روی و ویتامین C به مبارزه با عفونت و کاهش شیوع بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، مالاریا، ذات الریه و اسهال کمک می‌کنند.

هلو کالری بسیار پایینی دارد، 6 عدد هلوی بزرگ تنها 70 کالری دارد.

خواص هلو

 

پای ها طعم های مختلفی داری اما پای هلو طعم خاص خودش را دارد که برای یک عصرانه بسیار به جا و خوشمزه می باشد.

 طرز تهیه پای هلو

مواد لازم

آرد – دو و نیم پیمانه

تخم‌مرغ – سه عدد

شکر – یک پیمانه

ماست – یک پیمانه

روغن مایع – یک‌سوم پیمانه

کره – ۱۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر – یک قاشق غذاخوری

وانیل – یک چهارم قاشق چای‌خوری

هلو – یک  تا دو عدد

 طرز تهیه پای هلو

۱. مدتی قبل از شروع کار، موادی را که داخل یخچال هستند بیرون بیاورید تا با محیط هم‌دما شوند.

۲. فر را روشن کنید و درجه آن را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گرم شود.

>>>بیشتر بخوانید:

طرز تهیه پای انگور یک دسر خوشمزه تابستانه

۳. قالب‌ها را آماده کنید.

۴. آرد و بیکینگ پودر را با یکدیگر ترکیب و چند بار الک کنید.

۵. شکر و کره نرم شده و روغن مایع را حدود ۵ دقیقه با یکدیگر هم بزنید تا رنگ روشن پیدا کند و کشدار شود.

طرز تهیه پای هلو

۶. تخم‌مرغ‌ها را تک‌تک به مواد بیفزایید، هر کدام‌شان را ۳۰ ثانیه هم بزنید.

۷. همراه با آخرین تخم‌مرغ وانیل را نیز اضافه کنید.

۸. ماست را اضافه و همزن را خاموش کنید.

۹. مخلوط بیکینگ پودر و آرد را ذره ذره به مواد اضافه کنید و با استفاده از لیسک آن‌ها را آرام هم بزنید.

۱۰. این خمیر را در قالب‌ها بریزید. (برای این که مواد هنگامی که در فر هستند سر ریز نشوند بهتر است قالب ها  را تا دو سوم پر کنید.)

۱۱. هلو را با پوست اسلایس نازک کنید و روی خمیر یک تا دو اسلایس بگذارید.

۱۲. سینی که قالب‌ها را در آن قرار دادید در فر قرار دهید و بگذارید ۳۰ دقیقه در آن بماند.

۱۳. بعد از طی این مدت، سینی را از فر خارج کنید و پس از این‌که خنک شد روی آن پودر قند بپاشید و در ظرف بچینید.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=126765

ثبت نظر

-