به گزارش نیوز:برای اینکه در طول شب خواب راحتی داشته باشید باید بپرهیزید از غذاهای سنگین و چرب و حتی قبل از خواب نباید نوشابه انرژیزا و شکلات خورد به این دلیل که خواب راحت را از ما میگیرند؛ اما اگر این نکات را رعایت کردیم اما باز هم خوابمان راحت و به موقع نبود چه در ادامه مطلب با نیوز همراه باشید برای شما طرزتهیه چند غذای ساده را میهد که میتوانید با خوردن آنها راحت به خواب روید و صبح با نشاط بیدار شوید و به کارهایتان برسید.
طرزتهیه چند غذای ساده
کوکو تره
۱. ۲۵۰ گرم تره شسته و خرد شده
۲. ۲۵۰ گرم پیازچه شسته و خرد شده
۳. یک عدد تخم مرغ
۴. زردچوبه، فلفل و نمک به میزان دلخواه
۵. ۴ قاشق غذاخوری روغن مایع
تره، پیازچه، تخممرغ، زردچوبه، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید سپس روغن را در تابه را بریزید و بگذارید تا داغ شود. حالا مخلوط مواد را در تابه بریزید بعد از چند دقیقه که به صورت منسجم در آمد؛ تخممرغ سفت سد و رنگ سبزیجات کمی تیره شد از پشت به رویش کنید. میتوانید این کوکو را با نان، برنج یا بدون هیچ ی از اینها بخورید.
خوراک لوبیا
۱. ۳۰۰ گرم لوبیا چیتی
۲. ۳۰۰ گرم قارچ
۳. ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۴. نمک به میزان دلخواه
لولیا را شسته و در قابلمهای بریزید که تا ۱۰ سانت روی آن آب بریزید. بگذارید تا ۲ ساعت بچوشد سپس چک کنید اگر پخته بود قارچهای خورد شده، دو قاشق رب گوجهفرنگی و نمک را به آن بیفزایید. بگذارید ۲۰ دقیقه دیگر بجوشد سپس غذا حاضر است.
>>>بیشتر بخوانید:
غذاهای تقویت کننده انرژی برای جلوگیری از احساس کسالت و خستگی
در این زمینه بخوانید:
۱۰ ماده غذایی که غذاهایتان را خوشمزهتر میکند
طرز تهیه قهوه فوری خانگی بدون دستگاه
کال جوش
۱. ۵۰۰ گرم کشک سابیده
۲. ۲ عدد پیاز بزرگ
۳. ۱۰۰ گرم گردو
۴. نعنا خشک، نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
طرزتهیه چند غذای ساده ؛ ابتدا داخل ظرفی کوچک نعنا داغ درست کنید به این صورت که روغن را داغ کنید و نعنا خشک را داخل آن بریزید و سریع خاموش کنید زیرا نعنا سریع می سوزد، آن را کنار بگذارید و بعد پیاز را خلال خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید زمانی که طلایی شد زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کنید و سپس مغز گردوی خرد شده را اضافه کنید کمی تفت دهید.
کشک ساییده را با مقداری نمک و آب مخلوط کنید و پیازها و نعنا داغ را هم اضافه کنید و دائم هم بزنید که کشک شما بریده بریده نشود. زمانی که جوشید دیگر لازم به هم زدن نیست و زیر آن را خاموش کنید.
شیر بادام
1 بادام یک پیمانه
2 آب
3 عسل
برای تهیه این نوشیدنی باید از بادام خام استفاده کنید. ابتدا بادامها را مغز کنید. آنها را داخل کاسه ریخته و داخل کاسه مقداری آب بریزید. کاسه را داخل یخچال قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت یک روز خوب خیس بخورند. نباید بیش از دو روز بادامها را خیسکرده نگه دارید؛ چون در آن صورت شیر بادام طعم خوبی نمیگیرد.
بادامها را داخل آبکش ریخته و آنها را با آب سرد بشویید. آنها را داخل مخلوطکن یا غذاساز بریزید. دو پیمانه آب خنک به بادامهای داخل مخلوط کن اضافه کنید. سپس مخلوطکن را با دور تند به مدت دو دقیقه روشن کنید.
باتوجه به نوع مخلوطکنی که استفاده میکنید، زمان مخلوط کردن متفاوت است؛ بنابراین تا زمانی که بادامها کاملا پوره شده و مایع داخل مخلوطکن مثل شیر سفید رنگ شود، به هم زدن ادامه دهید.
حالا یک پارچه تنظیف مناسب را انتخاب کرده، روی یک پارچ یا کاسه یک صافی قرار دهید و تنظیف را روی آن بندازید، مخلوط شیر بادام را داخل پارچ بریزید. با پشت قاشق پورههای بادام باقیمانده داخل تنظیف را فشار دهید. برای این که همه شیر بادام خارج شود، تنظیف را با دست کاملا فشار دهید.
شیربادام آماده است. کمی از آن را بنوشید. در صورت نیاز آن را با شیرینکنندههایی مثل، عسل، سیروپ یا شکر شیرین کنید. اما بهترین گزینه عسل است.