بدترین زمان‌ها برای حجامت

  • کد خبر : 112073
  • 23 تیر 1399 - 13:33
بدترین زمان‌ها برای حجامت

کد خبر: ۱۵۷۷۳۷

تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۹ – ۱۲:۱۴

بسیار مهم است که هنگام کمک گرفتن از طب سنتی برای درمان بیماری ها، اطلاعات کافی در مورد آن داشته باشیم!

به گزارش نیوز، زمانی که شما حجامت می کنید برای بدن بسیار اهمیت دارد! اگر در زمانی نا مناسب اقدام به حجامت کنید، برای بدن مضر است.بر انجام “حجامت” در منابع روایی و طب سنتی ما تاکید فراوانی شده است اما انجام آن باید حتماً با رعایت تدابیر و دستوارت خاص آن باشد و عدم رعایت این دستورات می‌تواند اثرات درمانی شگرف حجامت را کاهش دهد و حتی در مواردی باعث برخی لطمات به فرد شود.

شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.اما یکی از ملاحضات ضروری برای انجام حجامت، توجه به “زمان و فصل” انجام آن است؛ در ادامه نامناسب‌ترین و نامساعدترین اوقات برای انجام حجامت بیان شده است:

ـ طبق احادیث، صبح روز جمعه، ساعتی نامشخص است که حجامت در آن ساعات بسیار زیان‌آور است و حجامت در صبح روز چهارشنبه نیز زیان‌آور است.
ـ حجامت در فصل زمستان خصوصاً در دی ماه کمترین اثر درمانی را خواهد داشت.
ـ افراد بلغمی مزاج، افراد با معده بلغمی، افرادی که سیستم گوارش ضعیفی دارند باید در انجام حجامت ملاحضات خاصی تحت نظر طبیب داشته باشند.
ـ بیماران روماتیسمی نباید حجامت کنند.
ـ افرادی که مبتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی هستند از انجام حجامت خودداری کنند؛ در بیماری‌های صعب‌العلاج که مدت بیماری طولانی شده و بدن ضعیف شده است حجامت نباید انجام شود.
ـ حجامت در شب می‌تواند زیان‌آور باشد؛ بهتر است تا زمانی که روز است و خورشید هنوز غروب نکرده، حجامت انجام شود.
ـ حجامت در افرادی که تازه از مسافرت آمده‌اند و خستگی راه در بدن دارند‌، زیان‌آور است.
ـ از نظر حکما و اطبای قدیم ایران‌زمین تا ۱۲ روز قبل از حجامت و ۱۲ روز بعد از حجامت از خوردن “تخم مرغ” باید پرهیز کرد.
ـ بهترین وضعیت برای انجام حجامت حالت “چهارزانو” نشسته است؛ از حجامت کردن در وضعیت درازکش و خوابیده یا ایستاده باید خودداری کرد.
-بهترین اوقات حجامت، بعضی از روزهای نیمه دوم ماههای قمری است.از انجام حجامت غیرضروری در ۱۳ روز اول هر ماه قمری خودداری شود.
ـ از انجام حجامت در حالیکه گرسنه هستید خودداری کنید؛ بهترین زمان برای حجامت‌، زمانی است که فرد خیلی گرسنه یا خیلی سیر نباشد و نور و گرمای خورشید در وضعیت جوی مساعد باشد یعنی هوا خیلی گرم یا خیلی سرد نباشد.
ـ امام رضا (ع) در رساله‏ ذهبیّه می‌فرمایند‌: “فصد و حجامت پس از عمل جماع خوب نیست؛” باید میان جماع و حجامت و فصد، حداقل ۱۲ ساعت فاصله باشد.
ـ حجامت اضطراری؛ در صورتی که بنا به تشخیص طبیب نیاز به انجام حجامت وجود داشته باشد؛ تمام موارد فوق‌الذّکر قابل اغماض است (این مسئله در روایات نیز مورد تاکید قرار گرفته است) بنابراین در صورت وجود ضرورت طبّی مثلا در یک روز جمعه از ماه دی نیز‌ می‌توان و باید حجامت کرد امّا به توصیه حضرات معصومین(ع) و برای از بین اثرات منفی این حجامتهای ضروری، خواندن آیت الکرسی ضرورت دارد.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=112073

ثبت نظر

-