فواید سیب؛ دکتر میوه ها برای سلامتی

  • کد خبر : 101424
  • 09 مرداد 1400 - 12:40
فواید سیب؛ دکتر میوه ها برای سلامتی

به گزارش نیوز: سیب یک میوه پرطرفدار که کمتر کسی هست که دوست نداشته باشد و از فواید آن آگاه نباشد . با خوردن روزی یک سیب، به دکتر نیازی نخواهی داشتدر مقایسه با میوه ها و سبزیجات دیگر، سیب دارای محتوای آنتی اکسیدانی بیشتر، به ویژه در پوست خود است که آن را به گزینه ای خوب برای پیشگیری و مبارزه با سرطان تبدیل می کند. در ادامه با برخی از فواید سیب آشنا شوید.

شاید این ضرب المثل را شنیده باشید که مصرف یک سیب در روز شما را از پزشک بی نیاز می کند. شاید خنده‌دار به نظر برسد زیرا ممکن است سیب را به عنوان یک ماده غذایی برتر با فواید سلامت منحصر به فرد در نظر نگیرید.

اما انواع مختلف سیب همچنان می توانند فواید سلامت جالب توجه ای را ارائه کنند. شما می توانید این میوه را به عنوان یک میان وعده سالم مصرف کرده یا آن را به وعده غذایی صبحانه یا اسموتی ها خود اضافه کنید.

فواید سیب

البته سیب به عنوان یک گزینه درمانی برای بیماری های مختلف در نظر گرفته نمی شود، اما حداقل در بلند مدت و در صورت مصرف منظم می تواند سلامت شما را بهبود ببخشد.

فواید سیب در مبارزه با سرطان

در مقایسه با میوه ها و سبزیجات دیگر، سیب دارای محتوای آنتی اکسیدانی بیشتر، به ویژه در پوست خود است که آن را به گزینه ای خوب برای پیشگیری و مبارزه با سرطان تبدیل می کند. نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف یک یا تعداد بیشتری سیب در روز می تواند به کاهش خطر سرطان کولورکتال کمک می کند.

مطالعات دیگر نیز نشان داده اند که سیب می تواند به پیشگیری از سرطان های ریه و پروستات کمک کند.

کاهش خطر سکته مغزی

مطالعه ای با حضور تقریبا ۱۰,۰۰۰ هزار نفر که بیش از ۲۸ سال سن داشتند، نشان داد که که خطر سکته مغزی ترومبوتیک در افرادی که بیشترین میزان سیب مصرفی را داشتند، کمتر بود. یک سیب می تواند تقریبا ۲۰ درصد از مقدار مصرف توصیه شده روزانه فیبر را تامین کند که مطالعه ای دیگر نشان داد این ماده می تواند خطر بیماری های قلبی و سکته مغزی را کاهش دهد.

فواید سیب کاهش خطر سکته مغزی

>>>بیشتر بخوانید:

خواص خیار و چندین دلیل برای مصرف این خوردنی پرخاصیت

از خواص سیب درکمک به کاهش وزن حاوی کمتر از ۱۰۰ کالری، سیب در مقایسه با یک کراکر با میزان کالری مشابه می تواند احساس سیری بیشتری را در انسان ایجاد کند. نتایج یک مطالعه نشان داد مصرف چند برش سیب پیش از یک وعده غذایی به تقویت احساس سیری و مصرف ۲۰۰ کالری کمتر در آن وعده غذایی منجر شده است. همچنین، سیب حاوی ترکیباتی است که به تغذیه باکتری های سالم در روده کمک می کنند که به طور بالقوه خطر برخی مشکلات سلامت مرتبط با چاقی را کاهش می دهد.

 محافظت از مغز

سیب سرشار از آنتی اکسیدان های مختلف است که یکی از آنها کوئرستین نام دارد و اثر محافظتی روی سلول های عصبی را نشان داده و همچنین به بقا و عملکرد درست آنها کمک می کند. یک مطالعه با حضور سوژه های حیوانی نشان داد که یک دوز زیاد از این آنتی اکسیدان می تواند به محافظت در برابر عوارضی که به بیماری آلزایمر منجر می شوند، کمک کند.

کاهش خطر دیابت

پلی‌فنول ها ریزمغذی هایی هستند که به میزان زیاد در سیب وجود دارند. بنابراین یکی از خواص سیب، پیشگیری از آسیب دیدن سلول های تولیدکننده انسولین کمک کنند.

کاهش خطر دیابت

نتایج یک مطالعه نشان داد که مصرف یک سیب در روز خطر دیابت نوع ۲ را به میزان ۲۸ درصد کاهش داده است. حتی مصرف چند سیب در هفته نیز اثری مشابه را به همراه داشت.

لینک کوتاه : https://www.news.ir/?p=101424
-